2777
2789
عنوان

خواب الودگی شدید

70 بازدید | 11 پست

بچه ها من هیچوقت این تایم خوابم نیومده 

ولی الان همش خمیازه میکشم و بی انرژی شدم 

صبحم به موقع بیدار شدم 

فعالیت خاصی هم نکردم فقط صبح ۳ ساعت بیرون بودم ک اونم جوری نبود خسته شم 

بدنت رو گرم کنی انرژی میگیری چایی عسل بخور یا چیزای گرم یهو میبینی وای این کیه که اینقدر انرژی داره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز کم خوابیدم از صبح تا شب بیرون بودم بعد از اونور امروز تا 12 خواب بودم اما الان خوابم میاد و سردرد شدید دارم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

منم دیروز کم خوابیدم از صبح تا شب بیرون بودم بعد از اونور امروز تا 12 خواب بودم اما الان خوابم میاد ...

اهااا من سردرد اینام ندارم ولی شدیدا خوابم میاد 

ولی هیچوقت روزا نمیخوابم 

چند تام کار دارم ولی جونی واسه انجام ندارم 

اهااا من سردرد اینام ندارم ولی شدیدا خوابم میاد ولی هیچوقت روزا نمیخوابم چند تام کار دارم ولی جونی و ...

احتمالا کسل شدی ایشالا خوب بشی و واسه انجام کارات جون پیدا کنی 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙