2777
2789
عنوان

فاجعه عجیب جامعه 🥲

268 بازدید | 7 پست

امروز سوار بی ار تی شدم ، دوتا خانم درحال در حال صحبت بودن . 

یکیشون گفت کن به دخترم گفتم بچه ی سوم رو بیار که  وام بدن بهت پول پیشت زیاد بشه !!!😟😟😟😟😟 

میدونم به من ربطی نداره ، هر کس هر کاری دوست داشته باشه میتونه انجام بده و برای خودش تصمیم بگیره ؛ ولی واقعا کسی که حتی پول پیش خونه رو قراره با وام افزایش بده با چه عقلی میخواد یکی دیگه رو وارد این دنیا کنه !؟🤯

خیلی عجیب شده واقعا ! 

لطفا نگید کسی که دندان میده نان میده ! بله خداوند نان میده ولی همین نان رو مجبور میشی تیکه تیکه کنی و سهم کنی بین خانواده . 

هنوز به خاطر شنیدن این جمله ناراحتم . 

❌❌دعوا ممنوع فقط نظرم رو گفتم ❌❌

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

عقل که نباشد جان در عذاب هست عزیزم

این وسط فقط چند نفر دیگرو بدبخت میکنن از جمله اون بچه بی گناه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل که نباشد جان در عذاب هست عزیزماین وسط فقط چند نفر دیگرو بدبخت میکنن از جمله اون بچه بی گناه

اون بچه از همه بیشتر دچار بحران میشه 🥲

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

به نظرم حتما بازم پول دارن ،زیاد این حرفها رو باور نکن ...من دیدم آدمهایی که همش ندارم ندارم میکنن خ ...

ان شالله که همینجوری هست که شما میگین 🩷