2777
2789
عنوان

کار کردن یا نکردن

474 بازدید | 29 پست

بچه ها من قبلا چند سالی کار کردم ، یه مقدار پس انداز دارم و در کل مشکل مالی آنچنانی ندارم 

البته همسرم کارش یه مدته کساد شده و درآمدش نصف شده ولی بازم زیاد دوس نداره من کار کنم ، در ظاهر چیزی نمیگه ولی بین حرفاش مثلا میگه قبلا که سرکار میرفتی چقدددر بد بودا همش خسته بودی 

من از صبح تا شب هم خونه تنهام و بچه هم ندارم ، تا سال دیگه هم قصدشو ندارم حداقل

الان باشگاه میرم و کارای خونه میکنم و سر خودمو گرم میکنم ، یعنی با این شرایطم تقریبااا راضیم ولی از طرفی میگم اینهمه درس خوندم و سختی کشیدم بشینم تو خونه !؟؟!

حالا واسم کار پیدا شده از 8 صبح تا 5 عصر حقوقشم 1300 ایناس ، کارشم مرتبط با رشته ام نیست ولی شرکت بزرگ و خوبیه ، به نظرتون برم ؟؟ ارزش داره این حقوق ؟؟ 

خیلی دو دلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من ساعت کاریش خیلی زیاده..ادم ازپا درمیاد..وقتیم میای خونه انقد خسته ای دیگه به زندگیت نمیرسی

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بگرد یه کار با ساعت کمتر پیدا کن

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
به نظر من ساعت کاریش خیلی زیاده..ادم ازپا درمیاد..وقتیم میای خونه انقد خسته ای دیگه به زندگیت نمیرسی

دقیقا مشکلم ساعت کاریشه ، قبلا هم جایی که کار میکردم 6 میرسیدم خونه و نابود میشدم 

متاسفانه همه اطرافیانم میگن نرو مخصوصا مامانم که میگه همین پول بهت میدم فقط نرو :(( 

من فقط ناراحتم که اونهمه مدرسه تیزهوشان و دانشگاه دولتی درس خوندم و الان شرایطم اینه 

برو بنظرمن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
دقیقا مشکلم ساعت کاریشه ، قبلا هم جایی که کار میکردم 6 میرسیدم خونه و نابود میشدم  متاسفانه هم ...

عزیزم ناراحت نباش...خیلیا مثل تو هستن که بهترین مدرسه و دانشگاه درس خوندن الان بیکارن..بهش فکر نکن...ولی اگه میخوای کارکنی حتما بین زندگی خصوصیت و شغلت تعادل برقرار کن

کی میخای زندگی کنی؟

آخه الانم تا 11 شب تنهام 

یعنی شرایط زندگیمون زیاد خوب نیس 

عذاب وجدانم دارم که من نشستم تو خونه و شوهرم باید اینهمه کار کنه

ولی خودش میگه تو بمون خونه نگران من نباش :((

خیلی گشتم عزیزم همسرم فقط شرکتای بزرگ میذاره برم اونم نه هر کاری 

غضه نخور..وقتی کار درشانت پیدا نمیشه..خیلی پیگیرش نباش..آسایش خودت ازهمه چی مهم تره