2777
2789

دوستان همسر من چندبار شوخی دستی کرده منم اومدم بزنم بره

مثلا اومده جلو منو بگیره بدتر یه کار کرده بدنش ضربه خورده

اصلا اعصابم خورده میگم شوخی نکن هی

چیزیش نشهههه فقط

از کجا بفهمم

کجا باید برم؟ 

نگرانممممم

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

نه درد زیاد داره ولی منجر به ناباروری به راحتی نمیشه مگه اینکه ضربه خیلی سنگین باشه یا بیض. ه ورم کنه خون مرده بشه. اونم خیلی وفتا درمان میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد زیاد داره ولی منجر به ناباروری به راحتی نمیشه مگه اینکه ضربه خیلی سنگین باشه یا بیض. ه ورم کن ...

خداکنه چیزیش نشه فقط 

چ دکتری باید بریم؟ عذاب وجدان دارم

خداکنه چیزیش نشه فقط چ دکتری باید بریم؟ عذاب وجدان دارم

اگر ورم کرد و دردش نیافتاد باید برید دکتر کلیه و مجاری

ولی غالبا چیزی نیست

میتونی با دست و روغن گرمش کنی و خیلی آروم ماساژ بدی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اگر ورم کرد و دردش نیافتاد باید برید دکتر کلیه و مجاریولی غالبا چیزی نیستمیتونی با دست و روغن گرمش ک ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم نه دردش افتاد

مرسی عزیزم واقعا ممنونم نه دردش افتاد

افتاده که دیگه مهم نیست

خداروشکر باز میبرمش دکتر ب زورانقد میگه منو ناکار کردی اصلا عذاب وجدان دارم

نمیخواد بابا. یه خورده پیاز داغشم زیاد میکنن مثلا ناز کنن. 

توپ محکم توی فوتبال میخوره بهشون چیزیشون نمیشه

نمیخواد بابا. یه خورده پیاز داغشم زیاد میکنن مثلا ناز کنن. توپ محکم توی فوتبال میخوره بهشون چیزیشون ...

واقعا؟ اخ تو روحش 

واقعا؟ اخ تو روحش

آره بابا ضربه ای نزدی که