2777
2789
قربون شما عزیزم🤗🌷 بله سخت نگیرید هر طور که احساس میکنید راحتین همونجوری ادامه بدین 😊بازم میگم هر ...

فدات شم مهربونم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دُت ولی نه ُ هست نه اوی چیزی بین این دوتاس باید بزنی گوگل ببینی چجوری میگنش

مرسی عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دُرت رو ترکیه ای ها میگن ولی آذری ها میگن دُت

تو سیستم نوشتاری dört نوشته اگه بخوای شمرده صحبت کنی هم همون میشه ولی تو مکالمات روزمره خلاصش میکنن 

اخه یکم فکر کن دُت چرا باید درست باشه واسه تلفظ راحت ترش یدونه ر وسطش هست

ψ ❤️

ایشون اشتباه میگن به ترکی زیاد وارد نیستن

چرا 

چرا

خب چونکه دقیق به ترکی مسلط نیست سیستم نوشتاریشو بلد نیست فک میکنه هر چی که مردم تلفظ میکنن همون درسته 

بعدشم واسه آموزش یه سری کلمات تو ترکی که ö و ü و ı باید از الفبای فارسی استفاده نکنه چونکه فارسی معادل این حروف رو نداره و ممکنه غلط تلفظ کنی 

ψ ❤️

خب چونکه دقیق به ترکی مسلط نیست سیستم نوشتاریشو بلد نیست فک میکنه هر چی که مردم تلفظ میکنن همون درست ...

حرف شما صحیحه