2777
2789
عنوان

چرا همه اینقدر زندگیا تلخ شده

590 بازدید | 49 پست

همه سایت شده خیانت و....کتک ومشکل ودلسردی ازهمسر 

یعنی کسی خوشبخت نیست یعنی کسی همسروزندگیسو دوست نداره 

چرا تاپیک مثبت نیست

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور نکن اینجا اغراق در بدبختی میکنن .همه مشکل دارن ولی نه اینقدر سیاه و وحشتناک.  خدا خودش گفته انسان را در سختی آفریدیم ولی با هر سختی آسانی است . 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

دقیقاااحس میکنم همه مشکل دارنینی واقعیت؟

کل سایت شده مشکل ندیدم کسی از خوشبختیش بگه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

عزیزم خیلیا هم مثل من خوشبخت و شادن ولی اینجا جای گفتنش نیست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
باور نکن اینجا اغراق در بدبختی میکنن .همه مشکل دارن ولی نه اینقدر سیاه و وحشتناک. خدا خودش گفته انس ...

هر تاپیکی باز میکنم از مشکل وخیانت و دلسردی وکتک زدن

چون اینجا سایت درد و دله 

یادم افتاد زندایی من خیلی زندگی خوب و آنچنانی نداره بعد رفته بود کلاس مثبت اندیشی و اینا 

همه زنا بیرونش کردن گفتن نا امیدمون کرد از زندگی🤣🤣🤣

چرا نیست عزیزم

منتها اکثرا اینجا میان برای درد و دل

خیلی ها نمی تونن باکسی دردودل کنن یا حرف زندگیشون رو پیش کسی بزنن

یا کسی رو ندارن ازش مشورت بگیرن‌.

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞