2777
2789
کجا قبول شدی

فعلا جوابا نیومده ولی احتمالا پزشکی شیراز و میارم 

رتبه م ۶۲۷ تایپکام و اگه خواستی بخون سوالای بقیه رو شاید توام داشته باشی و بدردت بخورن

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا جوابا نیومده ولی احتمالا پزشکی شیراز و میارم رتبه م ۶۲۷ تایپکام و اگه خواستی بخون سوالای بقیه ر ...

627 منطقه چند تیزهوشان بودی من که کلن بدبخت و بیخودم

کاربر مرد غمکین بنده هستم

627 منطقه چند تیزهوشان بودی من که کلن بدبخت و بیخودم

منطقه دو

نه تیزهوشان نبودم من رشته م انسانی بود لیسانسم دارم‌ سرکارم رفتم بعدش تصمیم گرفتم تجربی شرکت کنم

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
خیلی میخوندم تفریحمم درسم بود :/فقط کتاب و درس و... ن رلی ن رفیق بازی الکی...

من عاشق فیزیکم درس رو دوست دارم حتی برای اینکه به عشقم برسم دوست دارم جای خوب قبول شم اما انگیزم صفره

کاربر مرد غمکین بنده هستم

توصیه تون تعداد ساعت و غیره

فقط مستمر وهرروز بخونین هوشمندانه بخونین روزی۹  ۱۰ ۱۱ ساعت اگه پایه ات خوبه وگرنه بیشتر تا ۱۳ ساعت.. ازبانک تست ای آقای کنکور به عنوان منبع دوم استفاده کنین . ازمون زیاد بدین وتحلیل کنین دفتر اشتباهات داشته باشید