2777
2789

به نظر شما مثلا این که مرد هر شب میل به رابطه داشته باشه یعنی اسپرم هاش هم زود به بلوغ میرسه یا نه بازم باید برای بارداری بهتر همون شب در میون اقدام کرد؟

خدا یا صد هزار مرتبه شکر بابت این هدیه کوچک ،اما بزرگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من نزدیک دو ساله یک شب در میون اقدام داشتیم اما نمیشه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

آخه میگن اسپرم باید به بلوغ رسیده باشه تا نطفه خوب تشکیل بشه.البته من خودم یکم تنبلی تخمدان دارم.ماه پیش اصلا تخمک گذاری نداشتم.خیلی نگرانم حامله نشم

خدا یا صد هزار مرتبه شکر بابت این هدیه کوچک ،اما بزرگ 
خودت مشکلی نداری؟

نه...یه پسر دارم ۵ ساله مثلا میخواستم فاصلش کم باشه دوساله نمیشه با یه ای یو ای منفی

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
آخه میگن اسپرم باید به بلوغ رسیده باشه تا نطفه خوب تشکیل بشه.البته من خودم یکم تنبلی تخمدان دارم.ماه ...

بهترین زمان یه روز در میونه وهرروز نطفه ضعیف میشه البته اگه توان هر شب داره مشکلی نداره

واسه پسرت چقد طول کشید تا حامله شدی؟

یه سال بانذر ونیاز ....شوهرم مشکل کم تحرکی داره

گرم مزاج بودن مرد ربطي به قدرت اسپرمش نداره. تقويتش كن. دارچين، عسل، خرما، زنجبيل، تخم مرغ بهش بده. ...

معمولا ربط داره چون مرداي گرم مزاج يه سبك غذايي خاص دارن و تغذيه بر كيفيت اسپرم تاثير دار

NObody dies a virgin , life fucks us all
بهترین زمان یه روز در میونه وهرروز نطفه ضعیف میشه البته اگه توان هر شب داره مشکلی نداره

حالا چون توان هر شب داره جونش را نگيري. بهش استراحت هم بدي اين وسطا يه نفسي بكشه بد نيست.