2777
2789
عنوان

مامانا بیاین وزن نی نی سه ماهه

4312 بازدید | 54 پست

پسرم امروز سه ماهش تموم شد .از وقتی که واکسن دوماهگی زده شیر نمیخوره بعد از شش هفت ساعت 5دقیقه میخوره .چیکار کنم.شما وزن نی نی هاتون پایان سه ماهگی چقد شد؟

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایان ۳ ماهگی ۶۶۰۰ بود ولی الان ۲ هفته هست طفلی مریض شده فکر نکنم بیشتر از نیم کیلو این ماه اضافه کن ...

پسرم من پایان دوماهگی 6200بود.الان شده 6900

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
پسر منم چند روز دیگه سه ماهش تموم میشه ولی از وقتی که واکسن زده شیر نمیخوره وزنش 6300بوده 

چرا اینجوریه به نظرتون.من شیر خودمومیدم.سرشو برمیگردونه😭😭😭

دختر من دیروز سه ماهش تموم شده اینم شیر نميخوره

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خب خیلی عالیه.نگران چی هستی؟!!!

اخه ماه پیش 1400اضافه کرد این ماه خیلی کم اضافه کرده

وزنش که خوبع.حتما شیرت چرب و مقویه.تازه پسر من شیر خشک میخوره ..

اخه میگن باید حداقل بیست دقیقه بخوره.ولی این 5دقیقه میخوره.میترسم سینه ام خشک شه

پسرم من پایان دوماهگی 6200بود.الان شده 6900

وزنش خوبه عزیزم واسه منم همین بود

دکتر گفت خوبه شیرت حتمی حسابی چربه بچه میخوره سیر میشه اگه ماه بعد هم وزنش خوب بود از خوردن و نخوردن شیر نترس

شیرت مقویه معلومه

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔