2777
2789
عنوان

مامانا بیاین وزن نی نی سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4312 بازدید | 54 پست
ببخشی یه سوال شما شیر خشک و درست میکنین از رو اندازه قوطی که نوشته درست میکنین?

من هر  وقت احساس کنم گشنشه میدم..نگاه به قوطی نمیکنم..ولی کمتر از اون چیزی که رو قوطی نوشته میخوره

عزیزم من شیر مادر رو گفتم که بیشتر این مقداری که بچه میتونه در هر وعده بخوره 70 تا هست اگه شیرش پر چرب باشه خوب نمیتونه این قدر بخوره

شیر مادر با شیر خشک فرق داره

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعضی وقتا مجبورم باقطره چکون بدم بهس

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
عزیزم من شیر مادر رو گفتم که بیشتر این مقداری که بچه میتونه در هر وعده بخوره 70 تا هست اگه شیرش پر چ ...

اخه میگه ۵،۶ساعت چیزی نمیخوره..پسر من تا ۲ ماهگی شیرمو مبخورد  ...ولی بیشتر از شیر خشک حتی میخورد....

دیگه بعضی وقتا مجبورم باقطره چکون بدم بهس

تو شیرت رو یه بار بدوش امتحان کن ببین یه وعده چقدر میتونه بخوره

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔
من هر  وقت احساس کنم گشنشه میدم..نگاه به قوطی نمیکنم..ولی کمتر از اون چیزی که رو قوطی نوشته میخ ...

همون الان دختر من امروز رفته 4ماه من دیدم رو قوطی نوشته 210سيسي آب 7پيمانه شیر من میبینم انقدر زیاده دخترم نمیخوره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

همون الان دختر من امروز رفته 4ماه من دیدم رو قوطی نوشته 210سيسي آب 7پيمانه شیر من میبینم انقدر زیاده ...

نهههههه‌ زیاده...من هر ۲ ساعت یا یک ساعت و نیم ۹۰ تا درست میکنم میخوره...بیشتر از این نمیخوره..۳ تا پیمونه .

اخه میگه ۵،۶ساعت چیزی نمیخوره..پسر من تا ۲ ماهگی شیرمو مبخورد  ...ولی بیشتر از شیر خشک حتی میخو ...

واسه منم بعضی روزا 5 یاعت شیر نمیخوره اون روز شیرم چربه سیره تا دوماهگی میگن بچه افت قند پیدا میکنه اگه وزنگیریش خوبه پس مشکلی نیست

بچه ها من ارده زیاد میخورم میتونه از اون باشه؟

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
نهههههه‌ زیاده...من هر ۲ ساعت یا یک ساعت و نیم ۹۰ تا درست میکنم میخوره...بیشتر از این نمیخوره..۳ تا ...

واقعا پس من دیگه از رو دستور خود قوطی شیر نمیدم البته دخترمم نمیخوره مجبور میشم بریزم دور.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

پایان ۳ماهگی ۶ کیلو بود پسرم واسه منم هربار۵ ،۶دقیقه بیشتر نمیخوره  به من گفتن قندشیرت بالاست ...

ایشه😂😂😂