چند روز دیگه سال تحصیلی شروع میشه و یکی از کارای خیری که میتونید انجام بدین اینه که در حد توان لوازم التحریر تهیه کنید و به هربچه ی نیازمندی که میشناسید هدیه بدین (اول ببینید توو فامیل کسی نیازمند هست یا ن بعد سراغ آدمای غریبه برید) میدونید که چقد لوازم التحریر قیمتش رفته بالا مثل بقیه چیزها البته... قرار نیست صد تا دفتر و... بخرید،،، هرکسی در حد توانش شاید یکی بتونه فقط یه دفتر و یه مداد بخره! اگر هم به هردلیلی نمیتونید این کار خیر رو انجام بدین، لطفا این تاپیک رو پربازدید کنید تا آدمای بیشتری بخونن و اینجوری در این کار خیر سهیم بشید، ممنونم بابت قلب مهربونتون✨
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
از اونجایی که خیلیا بی تفاوت گذشتن و من از صبح دارم توو تاپیک های مردم مینویسم و پربازدیدی ای ندیدم (بااینکه مطمئنم اگر تاپیک شوهر و خواهر شوهر بود خیلی مشتاق تر بودن) خودم پست میذارم تا هی تاپیکم رفرش بشه، (ممنون از کسایی که همراهی کردن)