2777
2789

من اصلا نمیشناسمشون توی عمرمم هم ندیدمشون خواب قبر یکی از فامیل دیدم  ودیدم بافاصله بالای سرشون یک قصرهست یک کاخ پر از گل ودرخت سوال کردم گفتن قبر فلانی اونجاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشناسی چطو میگی ادم خوبی نبوده

اهل روستای مادر بزرگم بوده من نمی‌شناسم ولی پددمادر همه میشناسن البته چند سال ازتون محل رفته بود ولی قبرسون اونجاست

من نمی‌دونم ولی میگن فلان بوده چجور بوده پسرش اوردوز کرد اتفاقا پسرش هم همون جا خاکه

خب قضاوت مردم بوده ما که نمی دونیم واقعا تو زندگیشم نبودیم 

مردم کلی حرف میزنن غیبت میکنن یک کلاغ چهل کلاغ میکنن 

همینجوری شما یک حرفی با نیت خوب میزنی بقیه بد برداشت میکنن

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
خب قضاوت مردم بوده ما که نمی دونیم واقعا تو زندگیشم نبودیم مردم کلی حرف میزنن غیبت میکنن یک کلاغ چهل ...

راست میگی هیچ‌کس خبر نداره ولی من میرم سر قبرشون حتما ومیگم دیدم جاشون خیلی خوب بوده

اهل روستای مادر بزرگم بوده من نمی‌شناسم ولی پددمادر همه میشناسن البته چند سال ازتون محل رفته بود ولی ...

شاید اصن اونجور که مردم میگن در حقیقت نبوده از دله بقیه فقط خدا خیر داره شایدم کفارشو دیده شاید پسرش حلالش کرده 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️