2777
2789
عنوان

کیا هیچ رفیقی ندارن تو زندگی میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 81 پست
نه نترس چیزی نیس من چند روزه رو رنگ مدفوع حساسم همش نگاه میکنم چک میکنم تو تا حالا مدفوع زرد یا سب ...

سبز و زرد خطرناک نیست سیاه خطرناکه سبز باشه بیشتر بخاطر سبزیجات زید میتونه باشه من یه مدت ناهار شام یه بشقاب پر کاهو سبزی میخوردم چند وقت اثر گزاشته بود

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
سبز و زرد خطرناک نیست سیاه خطرناکه سبز باشه بیشتر بخاطر سبزیجات زید میتونه باشه من یه مدت ناهار شام ...

اره رنگ مدفوع ، به تغذیه ربط داره کلا . 

عدسی خوردم و روزای قبل خیار شور سبز بود 

ولی دفع زرد رنگ هم داشتم اخه سندروم روده دارم استرسی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چ کنیم🤷‍♀️😕حوصلمم پوکید پریودم هستم کمر درد و زیر دلم درد میکنهه😫اعصابم داغونه تو‌چجوری روز ات ...

به بدترین حالت.ببین من تو یه شهر کوچیکم دارم برا اموزگاری میخونم دلم میخواد از این شهر بزنم برم بیرون اما باز اقتصاد یاریم نمیکنه

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
چجوری ؟ چیکار کردی بیخیال و اروم باشی ؟

دقیقا تو زمان نوجوانیم بود😅 مث خوره روحمو میخورد اصلا نفهمیدم چی شد دیگه فراموش کردم

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
من دارم ولی فقط مجازی رفیقی که بتونم بغلش کنم باهاش برم بیرون دردودل کنم پایه هم باشیم ندارم😔

من همون مجازیم نداریم😕

تا دلت بخواد رفیق داشتم اما همون رفیقا خراب کردن زندگیمودیگه ندارم رفیق

دقیقا من یکی از رفیقامو بخاطر این قضیه کنار گذاشتم یکی دیگع هم کلا من می چسبیدم بهش اون زیاد به چشم دوست منو نمی دید😅

دو تا داشتم ولی بیشتر من براشون همیشه در دسترس بودم و دیدم ک رفاقت که یک طرفه نمیشه و بیخیال شدم

دقیقاااا مث منننن