2777
2789
عنوان

شوهر پول نده😑

145 بازدید | 11 پست

من شاغلم.هر موقع حقوقم رو واریز میکنند ازم حساب کشی می‌کنه که چی خریدی چرا پولات کمه.خودشم که هررررررررگز بهم پول نامیده.حتی قبلاً که دانشجو بودم یا بعد دانشجویی که هنوز شاغل نبودم،بهم پول که نمی‌داد بماند،اگر مثلا مامانم بهم پول می‌داد ،یکسره حساب کتابم میکرد.خیییییلی ناراحتم.کلی دعوا و بحث داشتیم سر این موضوع تا به حال.امروزم دوباره کلی بحث کردیم.ازش دلخور و ناراحتم.چی کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پولت و رو نکن الکی بگو فلان خرج و کردم هر چی میخری دو برابر قیمت بگو آخه به اون چه مربوط چحوری این مردای گدا رو تحمل میکنید من بودم کارم به طلاق میکشید وقتی پول شوهرم قرار نیست خرج من بشه خودشم گم بشه بره عمر و جوونی من تو خونه اش میگذره پولش یه جا دیگه خرج بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

جوابشو نده و زل بزن تو چشماش

بعد یه مدت خسته میشه وقتی میبینه هیچی نمیگی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه

اصلا جلوی این آدم کوتاه نیا. هر چی گفت جواب پرت و پلا و مسخره بده که بدونه حرفهاش برات مهم نیست و ازش حساب نمی بری

سعی کن پولت رو از دسترس خارج کنی به مثلا طلا یا ارز تبدیل کنی و پیش یه آدم مطمئن مثل مادرت یا صندوق امانات بانک بذاری

چطووووری؟همیشه دعوا میکنیم باز دفعه بعدی روز از نو روزی از نو

نمیدونم دیگه...مثلا بگو نمیرم سرکار وظیفه توعه نفقه بدی اندازه حقوقم بده...البته فقط درحد حرف هیچوقت بهاطر یه مرد شغلتو از دست نده

یا مثلا پای خانوادشو بکشون وسط بگو این چه زندگی پسرتون درست کرده یکم سرصدا ...یه جور ک پشماش بریزه...اخساس خطر کنه....