2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شوهرم گفتم اونم عين بمب به همه گفت😂، به خانواده خودمم تو گروه واتساپي كه داريم گفتم خبر خبر،خ ...

😁😁😁منم فکر میکردم همسرم دهن لق بازی دربیاره ولی خداروشکر نگفت. حالا موندم چجوری سورپرایز کنیم😆😆

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

مامانم که خودش واسم بی بی چک خرید و اولین کسی بود که فهمید 

مادرشوهرمینام خودمون رفتیم خونشون جاریم اونجا بود بهش گفتیم اونم رفت با کلی ذوق و سروصدا به همه گف

من ب مامانم گفتم داري مامان بزرگ ميشي..😃😃😜 

ايشونم ب داداشا و بابام گفتن..😋

بعدشم كلي از داداشا رو ميگرفتم 

داداش كوچيكه يخش آب شد مسج داد حال عشق من چطوره؟ از طرف دايي ببوسش😂 اما اون يكي داداشم بزرگتره ك ايشونم مجرده همچنان تو كم رويي ب سر ميبره و ب رو خودش نيورده😂

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...

یه نامه خدافط برای همیشه برای شوهره خیالیم نوشتم وقتی خوند داشت دق میکرد  پشتش برگه آزمایشو چسبوندم وقتی دید ذوق مرگ شد سکته ناقص زد فلج شد پاشو قط کردن دستاشم سوزوندن بعد تو اسید حلش کردن  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من که هیچوقت باردار نشدم و نمیشم تا بخوام خبر بدم😔

عین من 😳😳

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
😁😁😁منم فکر میکردم همسرم دهن لق بازی دربیاره ولی خداروشکر نگفت. حالا موندم چجوری سورپرایز کنیم😆😆

خونه هرکدوم از خانواده ها رفتین شیرینی بخرین ببرین یکمم سرخ و سفید شین خودشون میفهمن خخخ 

به خواهرم که برگه آزمایشم رو نشون دادم چون قبل از اینکه برم خونش رفته بودم جواب رو گرفته بودم به مامانمم گفتم یه چیزی میخام بت بگم گفت چی شده بارداری؟ گفتم آره، میگفت میدونستم به دلم افتاده بود که بارداری

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

من عکسشو فرستادم برا دختر دایی شوهرم‌گفتم این مثبته زنگ زد داشتیم حرف میزدیم مامانش میشنوه میگم بهش بگو به پری نگه(مادرشوهرم) در همون لحظه نگو اونم زنگ زده داره به اون آمار میده ،به مامانمم زنگ‌زدم گفتم تستم مثبت شد حاملم گفت اونا دروغ😑😑😑😑

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
خونه هرکدوم از خانواده ها رفتین شیرینی بخرین ببرین یکمم سرخ و سفید شین خودشون میفهمن خخخ 

سرخ و سفید😂😂😂😂😂😂😂😂

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊