2777
2789
عنوان

مرد خیانتکاری تو زندگیتون بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 43 پست
خب توام بگو منم میرم با پسرا حرف میزنم مشکلات مون یادم بره

گفتم گفت برو. 

گفتم چقدر بی غیرتی. 

عصبانی شد گفت من دارم تیکه میندازم. تو یعنی میخوای بری واقعا؟ من که رفتم توام برو دیگه بجا درست کردنش میخوای خرابترش کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم گفت برو. گفتم چقدر بی غیرتی. عصبانی شد گفت من دارم تیکه میندازم. تو یعنی میخوای بری واقعا؟ من ک ...

بگو آره گوه گوهه چه همش بزنی چه بخوری ماهیتش تغییر نمیکنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

این خانمه جدا شده بود خودش بخاطر خیانت و دو تا بچه رو داشت به دندون میکشید. خیلی مستقل. دو جا شاغل ب ...

دقققییقققااا موارد شوهر من همه مطلقه با بچه که دقققیییقققااا خودشون بخاطر خیانت جدا شدن ، قابل توجهت که یکیشون پزشک بود یکیشون دو تا خونه بالاشهر تهران داشت .... ولی حس اقتدار زیادی میدن به مرد هایی که خوششون میاد به هر علتی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
جدا شدی اخر؟

نه ، اول نقره داغش کردم بعد کم کم زندگیمو ترمیم کردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
جدا شدی؟رابطه هم داشتن؟

نه بابا زندگی ای که خودم ساختم و زحمتشو کشیدم بدم به کی؟ بچه هامو آسیب بزنم بخاطر چی؟ بعد بشم مطلقه مثل همون زنا؟

چجوری؟ نقره داغش کردی و بعد ترمیم؟الان چند ساله که اوکی شده؟ مطمئنی

هر مردی مدل خودش..... ، اصلا دیگه اطمینان برام مهم نیست فهم دیگه ای دارم الان از زندگی

کاش یکم توضیح میدادی چطور نقره داغش کردی...چطور رابطه رو ترمیم کردی

نقره داغ کردن هر مردی مربوط به ضعف و قدرت خودشه ، من شوهرمو شرمنده کردم نااااابوووود شد

کاش یکم توضیح میدادی چطور نقره داغش کردی...چطور رابطه رو ترمیم کردی

ترمیم رابطه اولش خودم لنگ میزدم و از درون نابود بودم ، اول خودمو نجات دادم بعد زندگیمو بخاطر بچه هام و پدر و مادرم

با توجه به شرایطی که عرض کردین چند نکته رو بگم، توجه کنید که این نکات صرفا از روی منطق و استدلال بیان شده و هیچ تشویق یا منع شما از هیچ کار نیست و صرفا جهت اطلاع و اگاهیه.

ببینید خیانت یک انتخاب کاملا اگاهانه هست و صرفا مشکلات روان نمیتونه این رو توجیه کنه.

بعد از این اتفاق با توجه به روحیه حساس شما اعتماد شما نسبت به همسرون تا حد زیادی پایین اومده و حتی اگه همسرتون پیش مشاور بره هم مدت زیادی طول میکشه تا این اعتماد برگرده یا حتی ممکنه هرگز اعتماد از دست رفته برنگرده.

وقتی تو این شرایط قرار گرفتی باید بیشتر از کارهای همسرتون به فکر روان خودتون و همچنین فرزندان خودتون باشید لذا اگه شما از نظر روان مشکل پیدا کنید بیشتر از شما و همسرتون کسایی که از این رابطه اسیب میبینن بچه هاتونن.

حالا به سوالای زیر جواب بدین میتونه دید خوبی بهتون بده :

- بعد از اینکه همسرتون پیش مشاور رفت و گفت من اوکیم دیگه مشکلی ندارم باز میتونین بهش اعتماد کامل و سایق رو داشته باشین؟

- اون حاضره برای شما و فرزندانش از این قبیل رفتار ها دست برداره؟

- شما حاضرین تا وقتی بهبود بیابه(در صورت اینکه اونم بخواد)تا وقتی بهبود پیدا کنه همیاریش کنین؟(بهبود و تغییر عادات یک شبه اتفاق نمیفته، به این موضوع توجه کنین.)

- ادامه این رابطه چه تاثیری روی فرزنداتون میزاره؟

و خیلی وال دیگه میتونین از خودتون بپرسین.

در نهایت این شما هستین که تصمیم میگیره چه کاری انجام بده نه رمال تصمیم میگیره نه از قبل سرنوشتی تعیین دشه، اینده فرزندان و شما الان در دست شماست میتونید تصمیم بگیرید چطوری زندگی میکنین در اینده.

ی کاغذ بردارین و سناریو هایی که ممکنه اتفاق بیفته رو با دقت کاکل بنویسید  و بررسی کنید (این کار رو سرسری نگیرید، در حال خرید مانتو نیستید راجب ادامه یا قطع یک رابطه عاطفی، جنسی قطع رابطه با فرزاندان و .. هستید دارید تصمیم میگیرید و تصیمیم کوچیکی نیست)

تضاقا دارم احساسات رو از خودتون دور کنین و از این قبیل فکر های بیهوده مثل اگه جدا بشیم زن همسایه چی میگه. مردم چی میگن و هزاران افکار احساساتی و غیرمنطقی شدیدا خودداری کنید و تحت تاثیر حرف های احساسی قرار نگیرید و شرایط رو از نظر منطقی و استدلال بسنجید.

امیدوارم تصمیم خوبی بگیرید چون تصمیم درست یا غلطی وجود نداره و این تصمیم صرفا اینده شما رو تغییر میده و به این معنی نیست که اگر جدا بشید کار درستی کردید یا اگر ادامه بدید کار درستی کردید.