2777
2789

بچه ها دوستم داره. اینو حس میکنم. از اونجایی که همه تلاشش رو میکنه تا خوشحال باشم. خیلی به من و بچه ها اهمیت میداد. 

خیانتش هم پنهانی بود. خدا ازش نگذره. برای بار دوم. در حد دوستی ساده که البته من نمیدونم اگر نفهمیده بودم هم ساده میموند یا نه.( برای بار دومه این مسئله. ) چت و صحبت و قرار توی خیابون برای چند دقیقه. چیزی که متوجه شدم، با هر کسی بیشتر از یه هفته و اینا نمیمونه خودش قطع میکنه رابطه رو یا یه جوری رفتار میکنه طرف بره. میره سراغ نفر بعدی. 

حالا میگه تو مشکلی نداری، مشکل منم، یه مدت بود میخواستم برم مشاور و روانپزشک و ترسیدم تو بفهمی نرفتم. 

گفتم حق طلاق بهم بده نداد. ولی میگه میرم مشاوره قول میدم خوب شم. 

اینم بگم که پنج شش ساله درگیر بیماری خانوادشه و دو نفر رو این وسط از دست داد. اعصابش به مشکل برخورده بود، یه مدت وسواس داشت، یه مدت عصبانیتاش رو روی سر ما خای میکرد، یه قسمت از ریشش ریخته. الانم میگه اعصابم که نمیکشه میرم با دخترا حرف میزنم انگار فراموش میکنم ولی بعد عذاب وجدان میگیرم قطع میکنم. ( حالا اینو حدودا دیدم که راست میگه.) 

ادم خبانت کار هیچ وقت درست نمیشه چ با قسم و دعا چ با طلسم و جادو چ با ترس طلاق ذات تغیر کردنی نیس

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وفتی دلایلش و میگفت خنده ت نگرفت؟؟؟

و چقدر هی بهش حق میدی

چقد ضعیف نشون میدی خودت و

اون هیچ حقی نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خیلی ناراحتم. بچه ها ما رابطه جنسیمون خوب بود، رابطه دوستانمون خوب بود. اصلا هیچ مشکل نداشتیم با هم. حس خوشبختی میکردم. 

حتی بعد اون دفعه اول که سه سال پیش بود، سعی کردم برگردم به زندگی و یه سالی بود برگشته بودم حدودا. با دل و جان تو این زندگی بود. ولی الان دیگه انگار از درون خالی شدم. 

دیگه ابراز ندامتش باورم نمیاد. 

وفتی دلایلش و میگفت خنده ت نگرفت؟؟؟و چقدر هی بهش حق میدیچقد ضعیف نشون میدی خودت واون هیچ حقی نداره

چرا راستش باورم نمیاد. ولی یه چیزی در درونم میگه باور کن. 

خودت رو بزن به حماقت. 

چرا راستش باورم نمیاد. ولی یه چیزی در درونم میگه باور کن. خودت رو بزن به حماقت.

حالا اگه خودت و بخوای بزنی حماقت اون بحثش جداست

ولی رک بگم

شوهرت روز به روز بدتر میشه

توام روز به روز افسرده ترو داغون تر

تنها راه نجاتت هم شجاعته

شجاعت برای جدایی برای نجات دادن خودت

یا حدااقل طلاق عاطفی بگیر

فردا هزارتا بیماری جنسی میگیری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه سوال ازینا نیستی که مردو مرد نمیدونن و خودشون خیلی زن مستقل و قوی ای هستن؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نه بنده که ندیدم 

اگر خود فرد خیانتکار گفته باشه به نظرم جای بخشش داره ولی اگه لو رفته باشه نه چون خودش که اعتراف نکرده اگر مچش گرفته نمیشد بازهم با بی وجدانی ادامه میداد و قطعا دفعه بعدی پرو تر و حرفه ای تر میشه دیگه سخت دم به تله میده 

خیلی ناراحتم. بچه ها ما رابطه جنسیمون خوب بود، رابطه دوستانمون خوب بود. اصلا هیچ مشکل نداشتیم با هم. ...

بگو همینجور به کارات ادامه بده منم بلاخره یک روزی تلافی میکنم تا حسی که بهم دادیو با جون و دل تا ته استخون درک کنی🙂

حالا اگه خودت و بخوای بزنی حماقت اون بحثش جداستولی رک بگمشوهرت روز به روز بدتر میشهتوام روز به روز ا ...

رابطه جنسی رو که صد در صد مطمئنم نداشته. البته تا الان. گوشیش رو یه مدت هک کردم. در حد لاس زدنه. بعضیاش کش دار تر میشه که میفهمم. مثل همین دوتا

وقتی خودت دنبال توجیه خیانتش هستی، ما چی بگیم دخترخوب؟ 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
چرا راستش باورم نمیاد. ولی یه چیزی در درونم میگه باور کن. خودت رو بزن به حماقت.

من دیدم که تغییر کرده و عالی شده. 

آقاهه همکارم بود با خانوما رابطه دوستی داشت قشنگ تابلو بود الان دو ساله کلا تغییر کرده.   بع واسطه پستم تو اداره همه جوره آمارش رو درآوردم.    تقریبا شبیه همسر شما بود