2777
2789

چقدر بعضیا سنگدلن و به راحتی توی دل اسی را خالی میکنن. 

اسی عزیزم، نه به این شدت که میگن نیست. 

شما علامت مشکوکی توی رفتاراش دیدی؟؟؟ 

فقط تنها کاری که میکنی سعی کن خیییلی به خودت برسی و براش کم نزاری و..... که اینو همه خانما با هر شغلی که شوهرشون دارن باید انجام بدن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو فضایی که ساعات زیادی رو تو یه محیط کنارهم بگذرونن ناخوداگاه صمیمیت ایجاد میشه و باقیش بستگی ب ...

اما من اصلا دوست ندارم شوهرم با زنای دیگه ای بگو بخند کنه چون خودمم خیلی حد نگه می دارم تو برخورد با جنس مخالفم 

می دونی اونقده بد شنیدم از محیط بیمارستان ک ته دلم شور می زنه حس بدی دارم

اما من اصلا دوست ندارم شوهرم با زنای دیگه ای بگو بخند کنه چون خودمم خیلی حد نگه می دارم تو برخورد با ...

درک میکنم حالتو. باید ببینی اخلاق خود شوهرت در حالت عادی با دیگران چطوره و ایا جای شک کردن داره یا نه، اگه جوابت منفی بود پس بیخودی خودتو ناراحت نکن با این فکر و خیالا.

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اسی نمیخوام ناراحتت کنم ولی محل کاری ک هم زن و هم‌مرد با هم کار کنن فساد هست

درسته همچی بستگی بخودش داره ولی تو زنی به چشم تو شوخی کردن یا شماره شوهرت همکار خانم داشته باشه 

همچی ممکن بهت بربخوره دست خودتم نیست 

نمیشه کارشو عوض کنه ....اگه نه ک بس بهش اعتماد کن و هیچ شکی به دلت نیار چون اینطوری زندگی برات سخت میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من یه مشتری دارم پرستارههر روز به یه بهانه تو پی وی منه من اصلا آدمی نیستم که رو بدم به کسی وقتی ب ...

من شوهرم چشم پاکه مرد خوبیه اعتماد دارم بهش

اما اونقده شنیدم ک محیط بیمارستان پرفساده و..خب حسم بد شده حساس شدم واقعا..

ب نظرت بیخود حساس شدم اونقدرا ک میگم محیط کارشون بد نیس؟🥲🥲

اکثرشون بی بند بارن

😕😕😕شما مثل اینکه خیلی برخورد داشتی با کادر درمان که تشخیص دادی اکثرا بی بند و بارن!!

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

به نظرم هرجا باشه بهتره خیلی خودت درگیر نکنی هرچند منکه خودم هیچ وقت کسایی که بعد ازدواج همکار متاهل به اسم کوچک صدا میزدن درک نکردم فک میکنم نصف طلاق ها به خاطر صمیمیت بیش از حد افراد باهم و باز بودن زیاد کلا عدم پایبندی به اخلاق مثل کار پوچ چرت و پرت  دری وری آمل بازی شایعه سازی

تو هر قشری ادم خوب و بد وجود داره نمیشه این نسبت رو به یک قشر و گروه خاص تعمیم داد 

متاسفانه توی مکانی مثل بیمارستان هرجور ادمی پیدا میشه چه بیمار چه دکتر 

اگر از ذات همسرتو مطمئنی بیخودی فکر بد نکن