2777
2789
ممنون بابت نظری ک گذاشتی❤️عزیزم دوست دارم واقعیتو راجع این محیط بدونم..شما خودتون بیمارستان کار می ک ...

نه عزیزم خودم نه ولی مادرم و بیشتر اقوامم بیمارستان هستن 

هر جایی ممکنه ادم ناجور وجود داشته باشه حتی محیط بانک حتی اداره ی پست حتی اداره ی برق ...حالا یه جا یه اتفاقی میفته تمام اون کادر و پرنسل مثل همن مگه

اصلا دلشوره نگیر یه عمر زندگی جلو روته اینطور بخوای خودخوری کنی چند سال دیگه هیچی ازت نمیمونه حتی زیباییتم از دست میدی بخاطر این حرص و جوشای الکی

عزیزم به عنوان زوجی که جفتمون تو بیمارستان کار میکنیم اولا بگم بله فساد از جاهای دیگه بیشتره نه تنها بین پرستارا بلکه خدمات مهماندار منشی... 

شما به یه یهونه ای برو بیمارستانشون مثلا واسه ازمایشی ویزیتی و با شوهرت پیش همکاراش برو در حد سلام علیک ببینشون، این رفتار واقعااا موثره.

تو تایم کاری ببین کی ها سرش خلوته بهش زنگ بزن چندین بار.

و خودتم حسابی خوب بپوش و خوب بگرد چون شوهرت بخصوص که بیمارستان خصوصیه کلی خانم خوشگل میبینه، بعد اگه تو به روز نباشی تورو مقایسه میکنه با اونا کم کم ازت سرد میشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من اصلا دوست ندارم شوهرم با زنای دیگه ای بگو بخند کنه چون خودمم خیلی حد نگه می دارم تو برخورد با ...

ببین شوهر من تو پالایشگاهه. 

محیط مردونه مردونه

ولی از لای سنگم باشه یکی رو برای شوخی و خنده پیدا میکنه. 

پس، همه چی به همسر خودت بستگی داره عزیزم. 

تا چیزی ازش ندیدی، بهش شک نکن. 

اگرم شک داری، تا مطمئن نشدی نرو زیر یه سقف و بچه نیار. 

چون روحیاتت مثل منه اذیت میشی. منم خیلی مقیدم خودم. از رفتارهای همسرم در عذابم

یه خواستگار داشتم دستیار کارگردان بود گفت میدونی محیط کارما خیلی باهم راحتن و تو دختر ساده ای هستی میتونی اینو بپذیری ؟؟منم تو ذهنم گفتم لابد منظورش از راحتی تمرینای پشت صحنه است ... بعدن که تحقیق کردم منظور از راحتی چیزای افتضاحیه من ساده واقعا روانی میشدم باهاش

خوب شد جور نشد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
پدر که نداره یه مادر افریطه داره که وقتی فهمید بهم گفت اون مرد هر کار بکنه طوری نیس تو زنی باید کوتا ...

خاک بر سرش

شوهر اون خراب چطور فهمید ؟؟

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

خدایی انقدر دیدتون به ما منفیه؟ در حالی که گریمون واسه منیج کردن مریض در میاد تو چشم شماها عوامل فسادیم؟ 😑

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

پیامو شونو تو گوشی زنه دیده بودرفته بودن باهم بیرون فهمیده بود اونم یه بچه داشت دوتا بچه این وسط ناب ...

یه خانم و اقا تو بیمارستان ما جفتشونم متاهل قرار میذارن باهم برن شمال یه شب. اینا همین اول راه تصادف میکنن جفتشونو میارن همین بیمارستان بعد شوهر زنه هم تازه اومده ملاقاتش زنه گفته بوده داشتم میومدم شیفت سر خیابون تصادف کردم همکارمم اومدو درگیر شد با راننده اونم زدن جفتمون اومدیم بیمارستان. اینا بازم موندن سرکارشون ولی دیگه انقد حرف پشتشون درومد خود رئیس بیرونشون کرد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خدایی انقدر دیدتون به ما منفیه؟ در حالی که گریمون واسه منیج کردن مریض در میاد تو چشم شماها عوامل فسا ...

عزیزم قطعا نمیشه به همه تعمیم داد.همه جا خوب و بد هست . ولی به قول یکی از کاربرا ،چون کادر درمان جلوی چشم‌مردم هستن و رفتارشون رو میبینن ، این ذهنیت ایجاد میشه . 

من چندبار رفتم بیمارستان یه پرستاری سعی میکرد با اقای دکتر که خیلی متین و سنگین رفتار میکرد و حتی به خانمها نگاه هم نمیکرد خوش و بش کنه ،شیفت شب بود ، خانم پرستاره هی میرفت میگفت اقای دکتر امروزرفتم مژه کاشتم خوب شده؟ ناخنم رو هم این رنگی گذاشتم   ببین قشنگ شدم؟ 

اقای دکتر اصلا جوابشو نمیدادو نگاش نمیکرد .ولی این خانم پرستاره هی جملاتشو تکرارمیکرد

راضیم به رضای تو
عزیزم قطعا نمیشه به همه تعمیم داد.همه جا خوب و بد هست . ولی به قول یکی از کاربرا ،چون کادر درمان جلو ...

بله خوب و بد همه جا هست از دادگاه بگیر تا بیمارستان و شرکت

نتیجه اینهمه بی احترامی مردم فقط خستگی هستش که به تن ما می مونه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛