2777
2789
عنوان

بیایین کسی می‌تونه درکم کنههه

50 بازدید | 9 پست

بچها من با یه پسری دوست بودم از فامیلامون و خانواده خوب با قصد جدی 

خونوادمم در جریانش بودن ولی سر یه مسئله ای از گذشتش بهم خورد احساس میکنم خیلی قراره اذیت بشم و برای هضم کردنش نیاز به چند سال دارم😞

از طرفیم مامانم میگه الان باید ب فکر زندگیت باشی چهار پنج سال دیگه ذوقی برات نمی‌مونه تو سی سالگی که کسی ازدواج نمی‌کنه 

ولی من حس می‌کنم چون با این بودم لیاقت زندگی با کسی دیگرو ندارم هم اینکه دوسش داشتم حس میکنم فراموش کردنش سخته و طول می‌کشه نمیخام کسی دیگه بیارم تو زندگیم تا اونو کاملا یادم نرفته

باهاش بودم ینی نه اونجوری  فقط در حد چند بار بیرون رفتن که خدا شاهده من به چشم این نگاش میکردم که قراره فردا شریک زندگیم بشه ولی خب نشد و عذاب وجدان دارم نمی‌دونم چرا از صبحه دارم گریه می‌کنم 

شاید چون برای خودم گذشته طرف مهم بود

یه حس بد و گنگی دارم نمی‌دونم چیکار کنم لطفا یکی کمکممم کنعهه

گذشته هر کس به خودش مربوطه

از حرفات فهمیدم فکر بسته ای داری

والا دوست من کل ایرانو آباد کرده بود بعد با اعتماد به نفس بهترین شوهرو هم کرد الانم یه بچه داره

بیخیال باش...ما زنده ایم تا تجربه کنیم اگه تجربه نکنیم چرا اصلا متولد شدیم...سخت نگیر لذت ببر

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته هرکسی به خودش مربوطه ، بخاطر این چیزا رابطتت اگه خوبه ، خرابش نکن

متاسفانه خراب شد

چون هر جا می‌رفتم از شاهکاراش میگفتن منم بهش گفتم هر جا سرم بخاطر کارات باید پایین باشه و خب گذاشت و رفت ...

متاسفانه خراب شدچون هر جا می‌رفتم از شاهکاراش میگفتن منم بهش گفتم هر جا سرم بخاطر کارات باید پایین ب ...

اگه شاهکاراش ماله قبلا بوده اهمیت نمیدادی و ب روش نمیووردی ، ولی اگه به همین سادگی رفته ، ولش کن تا خودش برگرده و از اول شروع کنید

فکر بسته ای ندارم فقط ذهنیتم اینه گذشته آدم روی آینده ش تاثیر میذاره

اصلا اینطور نیست گذشته باعث شکل گیری آدم و شخصیتش میشه و با تجربه به دست اومده آدم یه خطا رو دوبار تکرار نمیکنه

از آدمی بترس که خام و بی تجربه است بعدا تو زندگی با تو بخواد بره کشف کنه

اگه شاهکاراش ماله قبلا بوده اهمیت نمیدادی و ب روش نمیووردی ، ولی اگه به همین سادگی رفته ، ولش کن تا ...

کنترلمو از دست دادم و باهاش بد حرف زدم 

چون من نمی‌دونستم روابط گذشته‌ش با چهارچوب بوده یا از سر مریضی و هولی..

بخاطر همین اونجوری واکنش نشون دادم 

اصلا اینطور نیست گذشته باعث شکل گیری آدم و شخصیتش میشه و با تجربه به دست اومده آدم یه خطا رو دوبار ت ...

خب گذشته تا گذشته داریم

اون هیچی نمی گفت اصلا که تا چه حد بوده و من ذهنم بیخودی درگیر نشه 

فقط می‌گفت آره گذشتم خراب بوده چیکار کنم

خب گذشته تا گذشته داریماون هیچی نمی گفت اصلا که تا چه حد بوده و من ذهنم بیخودی درگیر نشه فقط می‌گفت ...

منم نامزدم گذشته با هزار نفر بوده چه مجرد چه متاهل

مهم از وقتیه که با منه متعهد باشه...تجربه زیاد به دست آورده و الان قدرمو بیشتر میدونه

من اولا یکم ناراحت میشدم ولی منطقی فکر کردم و الان خوشیم باهم