2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون

144 بازدید | 8 پست

بره پیش خانوادش شهر دیگه ای شما تنا بمونید ؟!

بعد ناراحت میشین از اینکه تناایین، من تک فرزندم کسیم ندارم🥺

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تک فرزندی توی بزرگسالی چطوره آخه دخترم تک ۱۶سالشه همش نگران همین هستم

واسه من ب شدت سختتتت ، همین دلیل گریه های امشبمه ک چرا نباید کسیو داشته باشم ی خواهری ی برادری

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
واسه من ب شدت سختتتت ، همین دلیل گریه های امشبمه ک چرا نباید کسیو داشته باشم ی خواهری ی برادری

فکر میکنی تک نبودی الان کی کنارت بود ؟

هیچکس 

همه سرشون گرم زندگی خودشونه

بعد ازدواج خانواده ات میشه همسرت و بچه هات تا قبل ازدواجشون . بقیه میشن فامیل دور

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تک فرزندی توی بزرگسالی چطوره آخه دخترم تک ۱۶سالشه همش نگران همین هستم

عالیه 

حرف نداره 

راحت و پر آرامشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan