2777
2789

اموات بسته به مقامشون هر هفته یا هر ماهی یا هرساای سری به دنیا میزنن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقامشون چجوری تعیین میشه؟

اعمالشون.

هر چقدر میزان تقواشون بالاتر باشه مقاشمون بالاتره و زودتر به دنیا سر میزنن.

ولی مجموعا مومنین وقتی به دنیا سر میزنن فقط خوبی هارو نشونشون میدن و خوشحال میشن .بدی ها رو نمیبینن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چند ماه همسرم فوت شده. دارم دیونه میشم.

خدا بیامرزدشون.

سوالی داشتی بپرس تا آروم شی

همسرم خیلی خوب بود خیلی الان کجاست یعنی؟شب جمعه ها میان؟

آره اینجور مواقع میان با همراهی فرشتگان.

کار خیر بکنی خوشحال میشه و میبینه.

الان در بهشت برزخی هست انشاءالله

حالم بده

ذکر انا لاالله و انا الیه راجعون با توجه بگو

آره اینجور مواقع میان با همراهی فرشتگان.کار خیر بکنی خوشحال میشه و میبینه.الان در بهشت برزخی هست انش ...

اگه ناراحت باشم یا گریه کنم منو نمیبینه؟

چند بار خوابشو دیدم میگه من نمردم. زنده م. 

اگه ناراحت باشم یا گریه کنم منو نمیبینه؟چند بار خوابشو دیدم میگه من نمردم. زنده م.

راست گفته اون زنده و سرحال تو برزخ در بهشتش هستش .

اره ناراحتی و اشک تو رو نشونش نمی‌دن مگه اینکه بخوان عذابش بدن.روزای اول احتمالا اشک شمارو دیده ولی الان چون پاک شده دیگه اینجور چیزا رو نشونش نمی‌دن