2821
2789

عقدیم 

همسرم عکس برادر زادش رو فرستاد گفتم وای چقدر خوشگله واقن هم خوشگله 

گفت اره ب مامانش رفته مامانش خیلی خوشگله 

ی طوری شدم حس میکنم از همسرم زده شدم  سر این حرفش

نمیدونم چرا مردا بلد نیسن حرف بزنن

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

منم بودم حساس میشدم،لاید میگفت مرسی،نهایتش بگه به مادرش رفته ولی مثه تو ک قشنگ نیست،چقد احمقن مردا،ببخش اسی جون

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بودم حساس میشدم،لاید میگفت مرسی،نهایتش بگه به مادرش رفته ولی مثه تو ک قشنگ نیست،چقد احمقن مردا،ب ...

خودشم فهمید چه غلطی کرده اومد معذرت خواهی ولی واقن ازش متنفر شدم

بهترین چیز اینه که ازش بپرسی و به چشماشم نگا کنی معمولا بپیچونه نتونه به چشمات نگاه کنه شک کن بعد توی جمع خانوادگی ببین شوهرت چطور نگاش میکنه تنها شدن برو بعد گوشه واستا ببین چکار میکنن هیچوقتم بدون مدرک حرفی نزن فیلمی چیزی بگیر 

خودشم فهمید چه غلطی کرده اومد معذرت خواهی ولی واقن ازش متنفر شدم

هر وقت حست بده نشون بده و تا وقتی خوب نشدی وانمون نکن ک بخشیدی،اینجوری یاد میگیره چطوری حرف بزنه

بهترین چیز اینه که ازش بپرسی و به چشماشم نگا کنی معمولا بپیچونه نتونه به چشمات نگاه کنه شک کن بعد تو ...

قبلن خیلی راجبش بد میگف ک متنفرم ازش فلانه بهمانه 

حالا میگ عین خاهرمه

میگفتی دقتت فقط برا این موضوع زیاده؟  رو احساسات منم دقت کن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بخدا اون لحظه حالم ازش بهم خورد از چشمم افتاد فقد گفتم خابم میاد شب بخیر

تو سرتری یاجاریت؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

۲۳ سالشه زن داداششم ۱۸ از ته دلم متنفر شدم از همسرم

حق با توعه واقعا

ددسته مردا نمیفهمن چی میگن

ولی الکی از ی نفر زیاد حرف نمیزنن 

بببن واقعا بهش بقهمون ک ناراحت شدی 

تو خودت نریز 

ولی زیادم بزرگش نکن

فقط بزار متوجه رفتار اشتباهش بشه

ولی اگ کشش بدی خودت قطعا ضرر میکنی

زن و شوهرم باهم دوستن نمیخوان لج لج بازی کنن

به هرحال ببخش و رفتارش رو ازین ب بعد بیین

اگ دوست داشته باشه قطعا تکرارش نمیکنه