2821
2789
عنوان

خیلی عصبی ام شاید واقن حساس شدم الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 34 پست
تو سرتری یاجاریت؟

من دماغم شکل عملی هاست اون یکم عقابیه من سفیدم اون سبزه چشمامون ب ی اندازه درشته ابروهای من طبیعیه اون میکرو لبای من قلوه ای تره من قدم بلند تره و توپرم اون لاغر اندام و کوتاه تره نمیدونم تا حالا کسی نگفته کدوم سرتریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دماغم شکل عملی هاست اون یکم عقابیه من سفیدم اون سبزه چشمامون ب ی اندازه درشته ابروهای من طبیعیه ا ...

حتی اگه اونم سرتر باشه نباید اینو میگف دل من شکست چ برسه تو . مردا ورا نمیفهمن حرف دهنشونو آخه. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ربطی ب سر بودن نداره هاااااکلا مرد باید چشمش ب زنش باشه اصلا رفتار مقایسه ای ته ته ته رد فلگه

برام سوال بود عزیزم واقعا هم حق باشماست 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من دماغم شکل عملی هاست اون یکم عقابیه من سفیدم اون سبزه چشمامون ب ی اندازه درشته ابروهای من طبیعیه ا ...

مشخصه جاریت از تو پایین تره 

کلا قد ی اپشته خیلیییی مهمه ک ماشالله هم قد روداری هم زیبایی صورت

ی چیزی یگم؟ حس میکنم حس میکنم شوهرت ب خودت حسادت میکنه به برتر بودنت 

یا سر بودنش مسبت به خودت!

اونوقت اومده اینطوری گفته ک فک نکنی خبریه

من حس میکنم اینطوریه چون ادم عاقل میفهمه کی خوشگله

قبلن خیلی راجبش بد میگف ک متنفرم ازش فلانه بهمانه حالا میگ عین خاهرمه

ببین اگه یه دفعه ازش خوشش اومده بازم بپرس که چطوری یه دفعه از این خوشت اومد..، اگه هم نپرسی اینجوری خودت بدبین میشی خیلی فکر میکنی میری روی اعصاب خودت

عزیزدلم🩵ببخشید تو سوالتون دخالت کردمفقط خواستم خدایی نکرده حس ناکافی بودن یا مقایسه کردن به صاحب تا ...

بله درکتون میکنم منم قبل از ریپلای شما همین موضوعو بهشون گفتم ک هرچقدم سرتر باشه باز نباید قلبتو میشکستت مثل اینکه شما نخونده بودین اون پیامو .به هرحال چیزی نشده فداتشم😘

مشخصه جاریت از تو پایین تره کلا قد ی اپشته خیلیییی مهمه ک ماشالله هم قد روداری هم زیبایی صورتی چیزی ...

قربونت برم عزیزم 

کلن خیلی جاها دلمو شکونده بعد میگه حواسم ب حرفام نیس فکر جدایی ام 

بخدا حالم ازش بهم میخوره

شاید منظوری نداشت یچیزی ب ذهن شاومده گفته . 

میخام دوسع روزگوشیمو خاموش کنم ازم خبری نباشه

انقد خودتو حساس نشون نده ضعف نشون نده عزیزم . بااعتماد بنفس جلو برو بذا فک کنه فکراش برات اهمیتی نداره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز