2777
2789
عنوان

بوده رانندگیتون بعدا بهتر شه

135 بازدید | 18 پست

من الان تقریبا ۱۶ جلسه رفتم آموزشی یه بارم شهری رد شدم همش حس میکنم اعتماد به نفسشو ندارم همش حواسم پرت میشه پارکم حتی مث آدم نیست بوده بعدا بهتر شین؟؟ سرعتتون بهتر شه؟؟ یا کلا استعداده؟؟

بهتر میشی عزیزم،تجربه پیدا میکنی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استعداد نیس فقط تمرینه و یکی باشه همرات یاد بده چندجلسه تو اموزشگاه یاد نمیگیری

خب بعد چند مدت پشت فرمون بشینم یاد میگیرم؟؟ بعد برا من قلق ماشینا هم فرق داره تا دستم بیاد بعضیا رو دیدم بعد یه مدت واقعا خوب میرونن حتی از زمان کم  

همسرم بهم گفت تو راننده نمیشیالان بین شهری مسافرت میکنمخود همسرم میگه رانندگیتو از خیلی از مردها بیش ...

حالمو واقعا خوب کردی داغون بودم همش میگفتم چی از دوستام کمتره که انقدر خوب میرونن البته اونا حداقل یوی دوساله میروننا

فقط وفقط تمرین من تا یکسال افتضاح بودم یهو وسط شلوغی خاموش میکردم بعد عقب میرفتم🤣همه میخندیدن الان ...

خیلی برات خوشحالم کاش منم به این نقطه برسم که جوری برونم که خودم از خودم کیف کنم