2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دورو هست

196 بازدید | 8 پست

امشب رفتیم خونشون بعد مثلا مادرش میگه اونروز که با میلاد(شوهرم)رفته بودم دکتربعد شوهر من جا میخوره چون به من هیچی نگفته بوده که کجا بودم یا مثلا میخان دوربین برا خونشون بزارن شوهرمن قراره نصب کنه من خودم فهمیدم‌بعد شوهرم هیچی به رو نمیاره.مثلا مادرش میگه سیم ها رو از بالا رد کن چشم و ابرو بهش میاد که نگو یا حرف رو عوض میکنه بعد پشت سر بهشون میگه چیزی جلو من نگن.یا کارای دیگه که براشون انجام داده.بعد منم که بعدا به روش میارم یه حالت پرخاشگری میگیره که من جرات نکنم حرف بزنم.خیلی بدم اومده ازش که اینجوریه.مخصوصا که قشنگ امشب فهمیدم که یواشکی مادرش رو دعوا کرد که حواسش جمع کنه ولی به رو نیوردم رفتارش رو

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چیکار کردی ک اینقدر مخفی کاری داره

اخه از بس وقت نداره فقط بهش هی گفتم چطور وقت داشتی اینکار کردی ولی مثلا منو دکتر نبردی .خواب چکار کنم حرصم میگیره هیچ وقتی نداره بعد برا اونا وقت داره

چند وقته ازدواج کردین ؟ سنتی بودین؟ مثلاً خیلی بخاطر کاراش بهش گیر میدی یا اونجوری هستی حرفاش رو به ...

۱۲ ساله کلا این مدلیه.یه وقتایی گیر دادم اونم برا اینکه وقت نداره برا من زیاد ولی برا خانوادش کاری دارن وقت داره

اخه از بس وقت نداره فقط بهش هی گفتم چطور وقت داشتی اینکار کردی ولی مثلا منو دکتر نبردی .خواب چکار کن ...

میفهمم ولی وقتی واکنش داری بدتر مخفی کار هم میشه 

حالا ندونی راحت تر هم هستی

میفهمم ولی وقتی واکنش داری بدتر مخفی کار هم میشه حالا ندونی راحت تر هم هستی

اخه مثلا فکر میکنم سرکاره بعدا که اینجوری میفهمم خیلی حرصم میگیره چون همون روز برا من وقت نداشته کاری داشتم