2777
2789
عنوان

کسی ترمینال مشهد اشنا داره

348 بازدید | 33 پست

بچه ها در به در دنبال بلیت کرمانیم یک هفته پیدا نشد 

ناچارا به یه اقایی رو زدیم که خیلی خیلییی لاشیه اما اصلا دلمون به رفتن با اون راننده نیست 

میشه اگه شماره اشنایی کسی رو دارید بدید لطفا :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدم تو اسنپ مسافر زیاد بردم ترمینال برو خود ترمینال بلیط زیاد هست اگه یک درصد نبود اونجا کنسلی بگیر چون راننده ها چندجا خالی دارن همیشه که گرونتر بفروشن مسافر تو راهی بزنن من یکبار رفتم پیش رئیس ترمینال بلیط نبود گفت بشین جور میشه تو دفترش نشستم راننده ها صدا کرد به یکی شون گفت باید اینو ببری هرچی طرف گفت نه ندارم و..گفت داری صندلی خالی مجبورش کرد سوار شدم

من مشهدم تو اسنپ مسافر زیاد بردم ترمینال برو خود ترمینال بلیط زیاد هست اگه یک درصد نبود اونجا کنسلی ...

میدونید برای کنسلی هم که گفتم گفتن نهایتا دوتا کنسلی گیرتون بیاد ما سه نفریم 

یه راننده دیگه هم بهمون گفت نفری ۱ تومن 😑

زورمون اومد اتوبوس عادی که بلیتش ۳۴۰ عه رو یک میلیون نفری بدیم 

شما خودتون جرئت میکنید سه تا دختر تنها و مجرد با شخصی برید ؟

نه اینکه میگن تاکسی ترمینال هست تازه اسنپ خیلی قیمتش از تاکسی ترمینال ارزونتره چون سه نفر هستین میصرفه تا تهران فکر کنم دو نیمه