2777
2789

باز شما تاپیک چرند زدی

از خودت در میاری واقعا

انرژی منفی دیگه چه چرت و پرتیه

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاته

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
باز شما تاپیک چرند زدیاز خودت در میاری واقعاانرژی منفی دیگه چه چرت و پرتیه

برو بابا از خودم در نیوردم یکی گفت بهم این کار رو کن

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

باز شما تاپیک چرند زدیاز خودت در میاری واقعاانرژی منفی دیگه چه چرت و پرتیه

نارادتی نیا تو تاپیکام

چند ماه پیش تو یوتیوب کانال ها در مورد ماورا رو دنبال میکردم میگفتن جن ها به بوی بخور و از این چیزها ...

خب چرا میگن عود دود نکنید اما رزماری دود کنید 

انرژی منفی مگه وجود نداره؟وجود داره حتما

نه

بخدا نه

نیست

انرژی مثبت منفی نداره

اصلا این چه چرت و پرتیه دیگه

فلان بسوزونیم که «انرژی منفی» پرتاب بشه بیرون؟

خودتون خنده‌تون نمی‌گیره؟

چیزی به اسم انرژی منفی وجود نداره

اگر منظورتون حس خوب و بده، از همون لغت «حس» و احساس استفاده کنید؛ نه انرژی!۰

برو بابا از خودم در نیوردم یکی گفت بهم این کار رو کن

خیلی اشتباه کرد

و شما هم نباید همه چیز رو تکرار کنی

یا حداقل چیزی مثل این رو

شاید یکی دیگه هم باور کرد

قصد بی‌احترامی نداشتم، اگر تند رفتم عذرمیخوام

ولی این چیزا وجود نداره

خیلی اشتباه کردو شما هم نباید همه چیز رو تکرار کنییا حداقل چیزی مثل این روشاید یکی دیگه هم باور کردق ...

خب پس چیه اینا به نظرت مشکل کجاست ؟

نهبخدا نهنیستانرژی مثبت منفی ندارهاصلا این چه چرت و پرتیه دیگهفلان بسوزونیم که «انرژی منفی» پرتاب بش ...

بعضی ها اصلا وجودشون انگار پر از انرژی منفیه شما حتما به چشم بد و اینا هم اعتقاد ندارید