2777
2789

بچه ها از اول تعریف کنم براتون دختره زن عموی جاریم چند روز پیش یه شانه ی سر ب دخترم داده بود از روزی ک اون شانه اومده خونمون یه روز خوش نداریم همش با شوهرم دعوام میشه اینم بگم ناگفته نماند جاریم و زن عموش خیلی بهمون حسودی میکنن با جاریم هم میونم زیاد خوب نیس.

بنظرتون می‌تونه دعا گرفته باشن یا من زیاد حساس شدم؟؟

فقط توروخدا ازتون خواهش میکنم زخم زبون نزنید بهم فقط چون از اون روز همش تو خونمون دعواست شک دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفع نحسی وبدبیاری درخانہ : 

بہ مدت هفت روز و هر روز بر روی
ظرف آبی ڪہ نزدیڪ دهان ڪرده اید
اینها را بخوانید و بہ آب فوت ڪنید
( ضمنا دست راست شما موقع
خواندن در آب باشد ) و در همہ جای
منزل مخصوصا دم در اتاقها و منزل
و گوشہ ها بپاشید ابتدا سہ مرتبہ
این دعا را بخوانید 

«بسم الله الرحمن الرحیم یا مَعْشَرَ 

الجِنِّ اُناشِدْکُمْ بالعَهدِ الذی اَخَذَهُ 

عَلَیکُم سُلَیْمانِ بْنِ داوود اَنْ لاتُؤذُونا 

و لاتَظْهَروا لَنا» 

و حالا در ادامه این را بخوانید : 

«بسم اللهِ اَمْسَیْنا بالله الذی لَیْسَ 

مِنْهُ شَیءٌ مُمْتَنع و بِعِزَّة الله الَّتی

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

عزیزم برای دختر داشتن میدونید چی بخورم خوبه همسرم به شدت دختر دوسته منم یه گل پسر دسته گل دارم ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم برای دختر داشتن میدونید چی بخورم خوبه همسرم به شدت دختر دوسته منم یه گل پسر دسته گل دارم ☺️

برای دختر دار شدن فقط چیزای ترش بخور .شور و شیرین نخور 😊من فقط اینارو می‌دونم تو اینترنت سرچ کن راه های دختردار شدن و میتونی دکتر هم بری تغذیه بگه برات

برای دختر دار شدن فقط چیزای ترش بخور .شور و شیرین نخور 😊من فقط اینارو می‌دونم تو اینترنت سرچ کن راه ...

مرسی عزیزم 💞 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫