2777
2789
عنوان

همین الان چی میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 73 پست
کار من و خواهرم درست بشه

انشاءالله درست میشه عزیزم‌ مطمئنم 😍

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
میمونن💃💃💃😂😂😂قرارشدفردا م بمونن

وای چه خوب خوشحال شدم سارا 😂😂

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت نگاه کرده دو تا فرشته گذاشته تو دامنت الهی به سلامت به دنیا بیان بغلشون کنی قربونت برم من ...

😍😍😍قربون خدابرم همیشه هوامو

داشته 

انشالله مرسی ازت فداتشم🥰

برام‌دعا کن .‌نا امیدم .ولی به خدا توکل کردم‌

از ته دل امیدت به خدا باشه از خدا بخوا از ته دل

خدا خیلی مهربونه 

درست میشه 😍❤

😍😍😍قربون خدابرم همیشه هواموداشته انشالله مرسی ازت فداتشم🥰

اره واقعا خدا عشقه 😁

😂😂😂خودمم خوشحال شدم وای تاکه رفتن دوش گرفتم وراحت نشستممردم باشال وشلوار😂

😍😂😂👍

از خدا می‌خوام عقلمو کامل کنه این فکرای چرتو پرتو هم نندازه تو کلمعین آدمم بشینم درس بخونم، شرمنده ...

عزیزم 🥺 انشاءالله بهترین ها برات پیش بیاد ❤🤲