2777
2789
عنوان

همین الان چی میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 73 پست
هفته دیگه بگه اون چیزی رو که میخوام بشنوم

میگه اون چیزی که تو دلته 😍

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم صبح بلندشه حرف بزنه خوب بشه و اینکه شوهرم رسمی بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آبجیمو، بچگیمو خوشحالیمو و میدونم محاله و بیشتر از همخ مرگم رو میخوآم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پسرم صبح بلندشه حرف بزنه خوب بشه و اینکه شوهرم رسمی بشه

خوب میشه پسرت و حرف میزنه مطمئنم‌ 😍

انشاءالله کار همسرتم درست میشه

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
آبجیمو، بچگیمو خوشحالیمو و میدونم محاله و بیشتر از همخ مرگم رو میخوآم

عزیزم 🥲 منم دلم ابجیمو میخواد که چند ساله پیش خداس 

یه ازدواج عالی

امضات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خداکنه فقط خودش، بگه نه فرد دیگه ایاگه بگه میام توی تاپیک میگم گفت

بیا حتما من دلم روشنه 😍🤲

نه عزیزم بخاطر کارش یه شهر دیگس ، دلم لک زده براش خونه هم تنهام🥲

میاد گلم غصه نخور 😘

عزیزم 🥲 منم دلم ابجیمو میخواد که چند ساله پیش خداس

حواهر منم ۷ ماهه ک نیست😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!