2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از عقد؛ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 7188 بازدید | 49 پست
اخه داعم پیش شوهرم غر میزنن. اونم میاد بم میگه. تو اتاق نمون. با گوشی ور نرو.نزا مامانم کار کنه پا ...

اینا ک اخلاقشون اینجوریه ،شاید باید بیشتر فکر کنی درمورد انتخابت،اینا ک بهتر نمیشن فقط بدتر میشن همین ،قراره با اونا تو یه خونه زندگی کنی؟

😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا ک اخلاقشون اینجوریه ،شاید باید بیشتر فکر کنی درمورد انتخابت،اینا ک بهتر نمیشن فقط بدتر میشن همی ...

نه ی جا زندگی نمیکنیم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
متاسفانه امکانش نیست. خواهر شوهرته. اگه سعی کنی رگ خوابشو پیدا کنیو باهاش اوکی بشی برا خودت عالی میش ...

خیلی مغروره. مثلا حرف بزنی جوابتو در حد چن کلمه میده

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

کی بعد عقدش مثل من شده          تو عقد پوشش مناسبی نداشتم از پشت لباس های زیرم معلوم بود و من انقدر بی دقت بودم که اصلا متوجه این موضوع نبودم  شبش زنداییم بهم گفت عذاب وجدان گرفتم و کلی گریه کردم تا چند وقت همش گریه کردم و اذیت شدم از فکرش بیرون نمیومدم   افسردگی گرفتم 

بعدش همش با خودم میگفتم چرا این طوری شد که من بخوام انقدر اذیت بشم آخه  همه بعد عقدشون رو میان من بازد این طوری بشه که خود خوری کنم   افسرده شدم لاغر شدم زیر چشمام گود رفت   خلاصه خیلی اذیت شدم 

پیش مشاور رفتم دکتر رفتم بهتر شدم