2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از عقد؛ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 7189 بازدید | 49 پست
از حالا بگم هدفت رضایت خانواده شوهر نباشه احترام بزار و فقط ب خودت اهمیت بده

اخه داعم پیش شوهرم غر میزنن. اونم میاد بم میگه.

تو اتاق نمون. با گوشی ور نرو.نزا مامانم کار کنه

پاشو جلوی پاشون. 

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتایی ک اونام هی برام قیافه میگیرن احساس  اضافه بودن و غریب بودن بم دس میده. با خودم‌مبگم اگ خ ...

عزیزم شما مثلا عقدی مجبور نیستی همش بری خونشون واسه خودت حد بزار مثلا هفته ای دوبار برو

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
شما نباید سعی کنی اونا رو راضی نگه داری وگرنه مجبور میشی تا آخر عمرت فیلم بازی کنی. راحت باش. وشاد ت ...

خیلی پرتوقع ان. از هر رفتارم ی داستان درس میکنن. ولی کم‌محلی و اخم اونا چیزی نیس!!!!

خیلی پرتوقع ان. از هر رفتارم ی داستان درس میکنن. ولی کم‌محلی و اخم اونا چیزی نیس!!!!

اول هر ازدواجی پیش میاد. کم وزیاد داره. شما درایت داشته باش. وصبور باش. اجازه بده بشناسنت

قربون بودنت برم پسرم... 
عزیزم شما مثلا عقدی مجبور نیستی همش بری خونشون واسه خودت حد بزار مثلا هفته ای دوبار برو

خیلی  دلم میخا تند تند نرم. ل شوهرم ک مبگم مبگ این رفتاراتو بزا کنار باعث دلخوری میشه. اونا دوست دارن.

اخه داعم پیش شوهرم غر میزنن. اونم میاد بم میگه. تو اتاق نمون. با گوشی ور نرو.نزا مامانم کار کنه پا ...

خوب متاهلي يه سري از وظايف مياره كنارشون باش  كمك بده اما خيلي زياد نه 

به عنوان مهمون نره اخه اگه خيلي خودتو بگيري اونام سرد بر خورد ميكنن نميگم خيلي تو دستو پاباش اما خيليم خودتو نكش كنار انتظار نداشته باش بري اونجا ببيني بخوري برگردي نازتو بكشن هميشه زبونت گرم باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين
من هر وقت ازدست شوهرم ناراحت میشدم این فکرا میومد سراغم

منم دقیقا دوست دارم سر به تنش نباشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

حالا تا مياي اين دوران لعنتي رو تموم كني افسردگي زايمان ميگيري! بعدش بحران ٣٠ سالگي مياد سراغت اي تف به اين زندگي نخواستيم بابا😒

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اول هر ازدواجی پیش میاد. کم وزیاد داره. شما درایت داشته باش. وصبور باش. اجازه بده بشناسنت

خاهرشوهرم ازوناس ک نباید بگی بالا چشت ابروعه.

ی شوخی باهاش کردم انقد سطحی ک یادمم نبود

دیدم کلیییییی پیام داده بهم با لحن خیلی تند و بد گف بار اخرت باشه. خیلی خوب جوابشو دادم اما انقددددد گف ک اخر مجبور شم عذرخاهی کنم

خیلی  دلم میخا تند تند نرم. ل شوهرم ک مبگم مبگ این رفتاراتو بزا کنار باعث دلخوری میشه. اونا دوس ...

خب بگه مگه هرچی شوهر گفت باید بشه راحت بگو خونه خودمون راحت ترم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
خاهرشوهرم ازوناس ک نباید بگی بالا چشت ابروعه. ی شوخی باهاش کردم انقد سطحی ک یادمم نبود دیدم کلیییی ...

عزیزم شما بذار به حساب اینکه هنوز ازت شناخت نداره و میگه باید میخمو همین اول کار بکوبم. فقط صبر داشته. زمان میبره

قربون بودنت برم پسرم... 
عزیزم شما بذار به حساب اینکه هنوز ازت شناخت نداره و میگه باید میخمو همین اول کار بکوبم. فقط صبر داشت ...

لعنت به میخش.

نفله.

خیلی خودشوبالا میدونه و منو پست و بی ارزش میدونس. تو پیاماش فشنگ میشد متوجه شد