2777
2789

من پوست ب شدت حساسی مستعد جوش زبر پوستی 🤦‍♀️ حتی میترسم اصلاح کنم با اینکه من همه روش ها امتحان ضد حوش میزنم رو پوست تمیز و دست تنیز و بند تمیز همه تمیز 

اب نمیزنم ب پوستم ۲۴ ساعت 

وای جوش طوری شد میترسم 🤦‍♀️اصلاح کنم ک پر شده 🤦‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شیو میکنم جوش میزنا الان ی مدتی ک ۱ یال دست نزدم چون مراسم جایی نمیرم 

موها صورتم ی قسمت اصلاح کردم داغان شده 

و اینکه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منافذ و جوش ها سر سیاه و زبر پوستی هم ک دل من خون کرده 

چ استفاده کنم ؟؟؟ هر محصول مراقبتی ک بخوره و خودتون نتبجه دیده باشین  

و بگم ک وسایلی و استفاده میکنم 

اول از همه شوینده هم فوم و هم ژل ،ژل شست شو هیدرودرم و فوم درمالبفت مخصوص پوست چرب و فوم ویتامیت سی اردن 

تونر ویتالیر اکتی ویت و تونر لافارر 

میسلار لافارر و ژنو بایوتیک 

ابرسان سیمپل و وچه 

ضد افتاب هم لافارر بی رنگ و رنگی سان سیف

ی سی سی کرم فارماسی هم هس

عکس صورت میزارم ببینید ک چ کنم 🙏🏼

میخوام ژل انتی اکنه یاوهمون ضد حوش ژنو بابوتیک بگیرم (باز می ترسم صورت واکنش بده )ماسک و اسکرااب ک بخور و ....اصلا هیچی 

و بگم فیشال پوست ت شهر ما ب درد نمیخوره ی پاکسازی میشه ولی ماشالله اونقدر گرد خاک و الودگی هس ک ک سریع 🤦‍♀️داغون 

دیگ خودمم ضد افتاب ختی خوب پاک نکنم با میسلار جوش زیر پوستی پرررر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥲

امیدوارم ک کمک کنید ب من🤍🫂

عکس زیر نور و با فلش گرفتم ک قشنگ همه چی دیده شه 

همه میگن پوستت خوبه و فلان 

ت ناشکری میکنی مدام میگن مردم هزار تا جوش و لک و چاله شده پوستاشون .تو ک پوستا خوبه برچی ایتقدر حساسی 

هعی میگن اخه 

ی چیزی من در انجان روتین متظم نیستم حتی ابرسان هم تمیزنم اونجور ک مرتب واقعا نیستم 

ولی جوش ها سرسیاه و زیرپوستی رو مخخخخ و منافذ🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.