كار فوري برام پيش اومده تو نت هم هيچ كدوم وصل نميشه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال توهم هی تخلیه میشد باز باد میکرد؟زبون پسرم اونحوری شده دو سه روز کوچیک میشه باز باد میکنه نوشم ابکیه کار خاصی کردی ببخشید سوال میپرسم تروخدا یه مادر از نگرانی دربیار😔
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀
مال توهم هی تخلیه میشد باز باد میکرد؟زبون پسرم اونحوری شده دو سه روز کوچیک میشه باز باد میکنه نوشم ...
واقعيت دقيق خاطرم نيست ولي من بهش اعتنا نكرد م رفت گمونم
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂