2777
2789
عنوان

سریال گردن زنی

2062 بازدید | 14 پست

نمی دونم چرا انقدر خوشم اومده خیلی کم فیلمای ایرانی می بینم ولی بهتریناشو دیدم اما این خیلی قسمت اولش جذب کننده بود ! از چیزای معمایی هم خوشم میاد 🫠🤗انقدر ناراحت شدم رگ گردن پسره رو زد دختره باران امیدوارم زنده بمونه ... خیلی بده روز عروسیشون تبدیل شد به روز عزاشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شروع جذاب داشت

امیدوارم بقیه قسمتاش همینطوری باشه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
زیاد خوشحال نباش تجربه ثابت کرده آخر فیلم تررررررر میزنن به همه چیز

اره همه اول رو جذب کننده و غمگین درست می کننده وقت ما رو تلف می کنن اخرش حوصله نمی کنن تر می زنن 🙄

ولی خیلی بد شد کیسان مرد اولش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زیاد خوشحال نباش تجربه ثابت کرده آخر فیلم تررررررر میزنن به همه چیز

فعلا که سما تر زدی تو ذوق ما

ول کنید تخریب و دیگه

حالا شاید این‌خوب بود

من زخم کاری و پوست شیر  و هم دوست داشتم