2777
2789
باورت‌نمیشه عمل بینی چقد بقیه اجزا صورتو تغییر میده.من‌هم گونه دراوردم هم حالت چشام بهتر شد هم لب با ...

تاپیکای قبلم هست میخواستم عمل کنم منصرف شدم 

بعد تازه ترسیدم عمل کنم بقیه اجزا هم بهم بریزه مثلا گفتم لب بالام کوتاه تر دیده میشه 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

یه مدت اره خودمو زشت میدیدم ولی الان نه 

روبه رو آینه که به خودم نگاه میکنم خوشگلیامو میبینم

هیچ کس زشت نیست 

اگه بگی زشتم اره هزاررر تا ایراد از خودت میگیری ولی نه بگی من چقدر خوشگلم، قشنگیاتت رو میبینی

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت اره خودمو زشت میدیدم ولی الان نه روبه رو آینه که به خودم نگاه میکنم خوشگلیامو میبینمهیچ کس زش ...

جلو اینه مشکلی نیست ادم تو عگس خودش رو میبینه ناامید میشه

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

میدونی من دوست ندارم معمولی باشم یعنی وقتی خودم رو معمولی حس میکنم انگار زشتم

عزیزم تو این دنیا اکثرا معمولی هستن یه درصد کمی زشت و یه درصد کمتری خوشگلن

این مسئله کمبود اعتماد به نفسه سعی کن به جای درست کردن صورتت اعتماد به نفست رو ترمیم کنی

تاپیکای قبلم هست میخواستم عمل کنم منصرف شدم بعد تازه ترسیدم عمل کنم بقیه اجزا هم بهم بریزه مثلا گفتم ...

دکتر‌من خیللی خوب عمل کرد جوری که نزاشت فاصله بیوفته بین لب و بینیم 

جلو اینه مشکلی نیست ادم تو عگس خودش رو میبینه ناامید میشه

کلا عکس گرفتن رو باید بلد باشی منم تازگیا یاد گرفتم الان خیلی خوب عکس میگیرم از خودم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

بله ، منو تو دوره ی کارشناسی خیلی اذیت کردن.قبل از اون خیلی احساس خوبی تسبت به خودم داشتم.بعدش تصمیم گرفتم چند تا جرّاحی انجام بدم.البتّه ی چهره ی الانم خیلی قشنگ تر از قبلم شده و خیلی راضی ام.طبیعی هم عمل کردم.

من جدیدا اینطور شدم یعنی حتی اون اعضای صورتم که قبلا به نطرم قشنگ بود هم ایراد میگیرم

منم همینطور دقیقا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود