مردی که به زنش خیانت کرده بعدش زنش همه چیو بهم زده برگشته خونه پدرش و تصمیم طلاق گرفته و این آقا هم تلاشی نکرد که زنش برگردونه و مادرش و خودش پشت سر زنش حرفای بدی زده پس دلیل اینکه هر روز استوری و پست میزاره که غمگین هست و اینکه من ترکش کردم به همه میگه من آدم موندن نبودم در حالی که خودش تلاشی نکرد من برگردم اما به همه میگه بمن زنگ زده ، پیام داده و اومده دنبالم اما من نرفتم در حالی که دروغه حتی زنگم نزد و در عوض بخشش مهریه طلاق قبول کرد دلیل اینکاراش چی میتونه باش ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سادست که داره فیلم می یاد میخواد تورو گناهکار نشون بده و بندازه همه چی رو گردن تو
اره میخواد برای اینکه خودش بیگناه نشون بده منو بندازه وسط اما ته قلبم احساس میکنم اونایی که بین ما خبر میبرن نیارن دروغ میگن و اون هیچوقت اینکار با من نمیکنه قلبم باور نداره که اون به ناموس خودش که دلش نمیخواست کسی چپ نگاش کنه همچین حرفی زده 🙂❤️🩹
اره میخواد برای اینکه خودش بیگناه نشون بده منو بندازه وسط اما ته قلبم احساس میکنم اونایی که بین ما خ ...
اینو یاد بگیرید ازهیچ کسی هیچ چیزی بعید نیست مگه احتمال میدادید خیانت کنه؟الان وسط دعواس و آب گل آلوده هرکس دنبال ماهی خودشه که بگیره شما هم بهش اهمیت نده دنبال حال و روان خودتون باشید اینا خیانت میکنن همیشه طلب کارم هستن