2777
2789

مردی که به زنش خیانت کرده بعدش زنش همه چیو بهم زده برگشته خونه پدرش و تصمیم طلاق گرفته و این آقا هم تلاشی نکرد که زنش برگردونه و مادرش و خودش پشت سر زنش حرفای بدی زده  پس دلیل اینکه هر روز استوری و پست می‌زاره که غمگین هست و اینکه من ترکش کردم به همه میگه من آدم موندن نبودم در حالی که خودش تلاشی نکرد من برگردم  اما به همه میگه بمن زنگ زده ، پیام داده و اومده دنبالم اما من نرفتم در حالی که دروغه حتی زنگم نزد و در عوض بخشش مهریه طلاق قبول کرد دلیل اینکاراش چی می‌تونه باش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سادست که داره فیلم می یاد میخواد تورو گناهکار نشون بده و بندازه همه چی رو گردن تو

اره میخواد برای اینکه خودش بیگناه نشون بده منو بندازه وسط اما ته قلبم احساس میکنم اونایی که بین ما خبر میبرن نیارن دروغ میگن و اون هیچوقت اینکار با من نمیکنه قلبم باور نداره که اون به ناموس خودش که دلش نمی‌خواست کسی چپ نگاش کنه همچین حرفی زده 🙂❤️‍🩹

اره میخواد برای اینکه خودش بیگناه نشون بده منو بندازه وسط اما ته قلبم احساس میکنم اونایی که بین ما خ ...

وقتی بهت خیانت کرده دیگه تا تهش بروو . بهترین کارو کردی که داری جدا میشی ازش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره میخواد برای اینکه خودش بیگناه نشون بده منو بندازه وسط اما ته قلبم احساس میکنم اونایی که بین ما خ ...

داری خودتو گول میزنی فقط ‌ اتفاقا ازش بر می یاد اینکار فقط نمی‌خوای باورش کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

شما رو مقصر جلوه بده طرف نمیاد بره بگه حیانت کردم زدم زیر زندگیم

درسته اما می‌تونست یکم مرد باش پشت من که هنوزم زنشم اون حرفا رو نزنه منم به کسی نگفتم بهم خیانت کرده گفتم تفاهم نداریم 

اینو یاد بگیرید ازهیچ کسی هیچ چیزی بعید نیست مگه احتمال میدادید خیانت کنه؟الان وسط دعواس و آب گل آلوده هرکس دنبال ماهی خودشه که بگیره شما هم بهش اهمیت نده دنبال حال و روان خودتون باشید اینا خیانت میکنن همیشه طلب کارم هستن

داره تورو مقصر نشون میده و خودشو مظلوم. اگر خیانت کرده چرا مهریه بخشیدی؟ تا قرون آخر بگیر تا حالش ج ...

نبخشیدم طلاقم نمی‌داد و می‌گفت دوسم داره اما همینکه گفتم مهریه نمیخوام گفت قبول طلاق بگیریم 

منم چون پشتم اون حرفا رو زده بود نبخشیدم و مهریمو میگیرم