امروز صبح یه کاربر بهم گفت بارداری چرا میری دانشگاه درس میخونی ؟ خجالت نمیکشی ؟ با ۲۶ سال سن میری بین ۱۸ ۱۹ ساله ها بنظرتون حق با کیه من ۲۶ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم و خب الانم باردارم دوقلو و شرایطش رو دارم پرستار از یک مهر میاد و مامانمم خونمونه و سال آخرمه امسال و تازه دانشگاه مدرسه نیست که همه یه سن باشن که من چند تا دوست ۲۵ ۲۶ ساله دارم تازه امسال دوستام گفتن ۲ ۳ تا خانم باردار هم داریم نمیدونم چرا بعضیا فقط میخوان انرژی منفی بدن
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
با لایک و ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات. نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاهنفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد