با یه آقایی ۸ ماه در ارتباط بودم خیلی دروغ میگفت و اذیتم میکرد و از ظاهرم ایراد میگرفت روزانه چندین ساعت مجبور بودم باهاش ویدئو کال حرف بزنم چون بیکار بود ... روستا زندگی میکرد ماشین و شغل هم نداشت مجبورش کردم بره سر کار و یه پراید دور رنگ مدل پائین بخره حداقل ... هر شب شام میبردم محل کارش یک روز قبل تولدم باهام کات کرد چون توهم زده بود خیانت کردم بلافاصله در عرض دو هفته هم با یه دختر اوکی شد و وقتی با هم تنها بودن توی خونه تصویری با دختره اومد توی گروه مشترکمون . من هنوز بعد جدایی خودمو جمع و جور نکرده بودم که این حرکت رو زد . منم ازش عکس نود داشتم پخش کردم توی گروه و به خانوادش خبر دادم پسرتون با زن خراب تو خونه هست . اون دختره همون روز کات شد یکماه گذشت دوباره گفت فقط رفیق باشیم . من با یه پسر جدید آشنا شدم این هی منو میکشوند بیرون با اکیپ هر چی میگفتم من توی رابطه ام میگفت مهم نیست بیا بعد دوباره جلوی چشمم با یه دختر اوکی شد توی همون اکیپ دختره بهش گفته بود این دیگه نیاد توی جمع چون میدونست با هم بودیم قبلا . پسر جدیده هم یه جورایی باهام کات کرد چون شکاک بود و با این اکیپ ۲ بار رفته بودم بیرون ناراحت بود ولی نمیدونست اکس من توی اون جمع بوده . بعد روزی که کات کرد اونا هم رفتن دور همی منو زدن توی دیوار . خیلی فشار عصبی بهم اومد از اونجایی که دختره افغان بود زنگ زدم به مادر پسره گفتم حاج خانوم دست و پاتو جمع کن عروس افغانی داره گیرت میاد دوباره عکسای نود پسره رو ریختم توی گروه و برای دختره فرستادم و گفتم پس مونده بهت دادم تشکر کن جفتک ننداز .... خلاصه اینم کات شد . دیشب رفتم گفتم برای تولدم کاری نکردی سریعم رفتی توی رابطه جدید یه فندک که ولنتاین پارسال براش خریده بودم ازش پس گرفتم ... الآن خجالت میکشم فندکه رو میبینم حس میکنم آدم سمی هستم از خودم میترسم 😮💨😟😕🙁😂😂