2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عقب نیفتاده یک هفته پیش پریودم تموم شده ولی یه سری علائم دارم که به پیشنهاد یکی از بچه ها میخام ب ...

علائم دلیل نمیشه باردار باشی تغییرات هورمونی یا توهم کنی که همچین علامتی داری استرس

علائم دلیل نمیشه باردار باشی تغییرات هورمونی یا توهم کنی که همچین علامتی داری استرس

توهم که دارم ناجور اصلا🤦🏻‍♀️با اینکه پریود هم کامله خون ریزیم مثل همیشه چهار پنج روز کامل خونریزی دارم حتی بعصی دوره ها روز هفتم لکه بینی دارم 

توهم که دارم ناجور اصلا🤦🏻‍♀️با اینکه پریود هم کامله خون ریزیم مثل همیشه چهار پنج روز کامل خونریزی ...

خب پس از همونه چون منم موقه که اقدام بودم هرماه کلی علائم داشتم همش توهمه هی میگفتم باردارم این ماه ولی پریود میشدم بعد ماهی که باردار بودم هرچی در واقع فکرش میکردم نبود علامتی جز سینه درد شدید وتأخیر پریودی چیزی نبود 

خب پس از همونه چون منم موقه که اقدام بودم هرماه کلی علائم داشتم همش توهمه هی میگفتم باردارم این ماه ...

نه من سینه درد ندارم پریودم هم همیشه کمتر از یکماه میشه سیکلم ولی عقب نمیندازم هیچ وقت همیشه هم چهار روز کامل خونریزی دارم ولی خیلی توهم دارم