امروز رفتم مدرسه گفتن تومدرسه نداریم یه جاییومعرفی کردن پولمم گرفتم رفتم اونجایی که گفتن یه جای کوچیک شبیه کلاس زبان هس ولی برای بچه ها پیش دبستانی دوهم هس گفتن اول دوتومن بعدش ماهی 1تومن واسه روز درهفته روزهای زوج از ساعت نه تا یازده یه ادرسیم دادن برم ازاونجا لباس بگیرم و گفتن کتاب و وسایل مورد نیازم اخرشهریور گروه میزنیم اونجا بهتون خبرمیدم برای شماهم اینجوریه؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه جای دیگه شبیه مدرسه بود با امکانات بیست میلیون گفت
چرا نبری جایی بنویسی که هر روز بره با امکانات کامل
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
حالا هم کم پولی نمیخوای بدیمگه جاهای دیگه چقدر نهایت دو سه تومن فرقش
چون سه روز در هفته میبری قطعا شهریه ازت کمتر میگیرن
آهانتازه گرفتم چیشدتا جایی که من میدونم پیش دو باید هر روز باشهنمیدونم چرا اینجا که شما رفتی اینجو ...
حاشیه تهرانم ..گفت هفته ای سه روز روز های زوج گفتن بچه هایی که سال قبل اینجابودن امسال رفتن اول مادراشون بادسته گل اومدن اینجا خیلی معلمشونو تعریف میکرد