2777
2789
عنوان

خانمهایی که فرزند پیش 2دارن بیاید

520 بازدید | 31 پست

امروز رفتم مدرسه گفتن تومدرسه نداریم یه جاییومعرفی کردن پولمم گرفتم رفتم اونجایی که گفتن یه جای کوچیک شبیه کلاس زبان هس ولی برای بچه ها پیش دبستانی دوهم هس گفتن اول دوتومن بعدش ماهی 1تومن واسه روز درهفته روزهای زوج از ساعت نه تا یازده یه ادرسیم دادن برم ازاونجا لباس بگیرم و گفتن کتاب و وسایل مورد نیازم اخرشهریور گروه می‌زنیم اونجا بهتون خبرمیدم برای شماهم اینجوریه؟

با این شرایط زیاد گفتن شهریه رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جای دیگه شبیه مدرسه بود با امکانات بیست میلیون گفت

چرا نبری جایی بنویسی که هر روز بره با امکانات کامل

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
قطعا شرایط مالی بود حتمااونکارومیکزدم

حالا هم کم پولی نمیخوای بدی

مگه جاهای دیگه چقدر نهایت دو سه تومن فرقش

جایی که من رفتم یجای کوچک بود شبیه کلاس زبان و..گفتن ثبت نام پیش دوهم داریم

آهان

تازه گرفتم چیشد

تا جایی که من می‌دونم پیش دو باید هر روز باشه

نمی‌دونم چرا اینجا که شما رفتی اینجوریه

مال کدوم شهرین

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا هم کم پولی نمیخوای بدیمگه جاهای دیگه چقدر نهایت دو سه تومن فرقش

چون سه روز در هفته میبری قطعا شهریه ازت کمتر میگیرن

آهانتازه گرفتم چیشدتا جایی که من می‌دونم پیش دو باید هر روز باشهنمی‌دونم چرا اینجا که شما رفتی اینجو ...

حاشیه تهرانم ..گفت هفته ای سه روز روز های زوج گفتن بچه هایی که سال قبل اینجابودن امسال رفتن اول مادراشون بادسته گل اومدن اینجا خیلی معلمشونو تعریف میکرد