2777
2789
عنوان

احساس میکنم طلسمم

101 بازدید | 13 پست

هرچند که به اینا اعتقاد ندارم ولی مگه میشه یه آدم‌انقدر بدشانس باشه؟

یه آزمون‌دادیم من سر ۱۵۰ امتیاز قبول نشدم و لیست ذخیره بودم(در صورتی که بقیه سر هزار تا یا ۵ هزارتا قبول نشدن) از لحاظ امتیاز لیست ذخیره بودم ولی اولویت بندیام‌درست نبود قبول‌نشدم😃

امروز جشن تحلیل از نخبگان بود رو لوح من اسم یه نفر دیگه رو چاپ کرده بودن اشتباهی😃

یکی از دوستام کارت هدیش 500 هزار تومن بود من ۲۰۰ هرچند که با این نه شاه میشم نه گدا ولی بدشانسی تا کجا آخه؟😃

از اونورم کل تابستون رو هرچی‌ پی کتاب بودم‌گیرم‌نیومد تا شهریور😃

از لحاظ خانواده ام شانس نیاوردم اصلا درک نمیکنن منو..انگار از تو جوب پیدا کردنم😃

چیکار کنم میگین؟ به خدا نماز میخونم امروزم سر قبر شهدا رفتم اعتقاد قلبی دارم و با همه ی اینا‌میگم‌خداروشکر و ناشکر نیستم ولی آخه چرا؟:) چیکار کنم؟:))

اگه با عینک خوش بینی به زندگیت نگاه کنی میبینی قطعا کلی خوش شانسی های دیگه ای کنار همین نا کامی های کوچیک بوده.

همیشه بستگی داره دنبال چی بگردی،دنبال بد شانسی های زندگیت بگردی فقط متوجه بد شانسی ها میشی و برعکس.

بعضی اتفاقای بد یا خنثی،حکمتی دارند که بعد ها می‌فهمیم همین واسه ما بهتر بود.

تا حالا به بد شانس بودنم فکر نکردم.

همیشه هم حس میکنم خیلی خوش شانسم،همه دنیا دوست داره که کارای من خوب پیش بره. و واقعا هم همینطور میشه.

عزیزم منطق میگه هر چی تصور کنی تصدیق پیدا می کنم هر چی بگی من بدشانسم بدتر میشه بگو من خوش شانسم بنویس قبول میشم این کار می کنم باور کن خیلی تاثیر داره 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با عینک خوش بینی به زندگیت نگاه کنی میبینی قطعا کلی خوش شانسی های دیگه ای کنار همین نا کامی های ...

منم هیچ وقت با دیدگاه بدی به زندگی فکر نکردم

ولی واقعا برای این قضایا هم هرچقدر با دید مثبت بهش فکر کردم‌نکته ای توش نبود..

حالا خوبه همه ی اینایی که شما‌ میگین‌رو انجام دادم و الان اینم😅

باز هم انجام بده عزیزم درست میشه زندگی کلی بالا و پایین داره منم سالهاست دارم کار می کنم ولی به جایگاهی گه میخواستم نرسیدم ولی میگم خوش شانسم و به زودی بهترین جا برای کار گیرم میاد

باز هم انجام بده عزیزم درست میشه زندگی کلی بالا و پایین داره منم سالهاست دارم کار می کنم ولی به جایگ ...

خیلی درد داره به خدا

نمیدونم سرمو کجا بکوبم اصلا همه ی اینا به جهنم

هرکی منو میبینه به خدا به پدر و مادرم میگه خوشبحالتون خوش به سعادتتون بخاطر دخترتون اونوقت اینا همش اذیت میکنن منو:)

نه اهل غر زدنم تو خونه، نه اگه به خاری و خفت بیوفتم ازشون پول میگیرم،نه آبروشونو بردم هرروز با یکی،نه حتی اگه لباس نداشته باشم نمیگم ندارم،حتی من با دوستا از خونه بیرونم نمیرم با اینکه هربار میگن بیا بریم کافه و بازار و استخر... کلا تو خونه ام صبورم،فقط در عوض اینا کار خونه انجام نمیدم درس میخونم معمولا

از اونور هرچقدر میگم میخوام‌چادر بگیرم‌سر کنم اجازه نمیدن:)

از هرچی شانس نیاوردم اوکی باشه ولی خانواده چرا دشمنمن آخه دختر؟:)))

خیلی درد داره به خدانمیدونم سرمو کجا بکوبم اصلا همه ی اینا به جهنمهرکی منو میبینه به خدا به پدر و ما ...

چند سالته عزیزم؟ با دوستانت بگرد چه اشکالی داره؟ با خانوادت صحبت کن بگو پوشش خودم باید انتخاب کنم با یه مشاور خانواده صحبت کن راهنمایی می کنه چطور با خانوادت صحبت کنی

چند سالته عزیزم؟ با دوستانت بگرد چه اشکالی داره؟ با خانوادت صحبت کن بگو پوشش خودم باید انتخاب کنم با ...

یازدهم‌عزیزم

اشکالی نداره ولی انقدر که اذیت شدم‌دیگه خودم‌میلی به بیرون رفتن ندارم

مشاور خانواده؟ چه دل خجسته ای دارین بانو😂 بگم رفتم‌مشاور خانواده که فکر میکنن اونا یه ایرادی دارن😂😂

یازدهم‌عزیزماشکالی نداره ولی انقدر که اذیت شدم‌دیگه خودم‌میلی به بیرون رفتن ندارممشاور خانواده؟ چه د ...

خب داری به سن قانونی نزدیک میشی مشاور آنلاین صحبت کن ان شاءالله درست میشه

ان شاء الله عزیزم ممنونم ازت مرسی که آرومم کردین

توکل به خدا هنوز خیلی جوونی خیلی فرصت داری فقط به درس فکر کن یه رشته خوب قبول بشو که به درآمد عالی برسی خاله من تو سخت ترین شرایط درس خوند ولی پزشک داروساز شد برای خودت هدف تعیین کن و برو جلو چادر بعدا هم خودت میتونی سر کنی حجابت رعایت کن آفرین بهت

توکل به خدا هنوز خیلی جوونی خیلی فرصت داری فقط به درس فکر کن یه رشته خوب قبول بشو که به درآمد عالی ب ...

قربون شما مرسی ازتون واقعا خیلی خانومین

چشم هدفمم فعلا درسه بخونم برم راحت شم