2777
2789

2سال و چند ماهه ازدواج کردیم.اوایل گیر میداد چرا با خواهرم صمیمی نیستی چرا به مامانمم تعارف نزدی بیاد جلو بشینه چرا زنگ نزدی به خواهرم و مادرم و اینا.رفتیم مشاور یکم بهتر شد .الان پدر و مادرش دارن جدا میشن 5ماهه ما زندگی نداریم همش غم و غصه اونا رو داره باباش بحثش شده تو چت.باباهه بهش گفته حق نداری بیای خونه من بعد همینو برای من فرستاده نوشته دخترم در جریان باش.من جواب ندادم شمارشو پاک کردم.حالا دیشب میگم اگه بابات به خودش حق داده اینو برای من بفرسته تو مقصری.اوایل سر خواهرات الآنم سر خانوادت باید بکشم.میگه هر حرفی بهت زدم مقصر کسی نبوده جز خودت .منم صبرم تموم شد داد و بیداد کردم اونم حمله کرد.چیکار کنم حالا فکم و صورتم درد میکنه

بهتر بود تو این شرایط بش سرکوب نمیزدی کینه از گذشته ازدلت پاک کن هرچی بوده تموم شده رفته الان خودش همه اینارو می‌دونه ولی مردا اینقد مغرورن حاضر نیستن قبول کنن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بهتر بود تو این شرایط بش سرکوب نمیزدی کینه از گذشته ازدلت پاک کن هرچی بوده تموم شده رفته الان خودش ه ...

خب حق داشت بیاد دهنمو بگیره اینطوری بلا سرم بیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حق نداشته اگه بار اولش گذشت کن چون بیشتر تو مقصر بودی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

حق نداشته

اگه پدرت پشت تو هست بگو شوهرت همین الان بشونه سرجاش

ننه اش به فکر پسرش نیست داره جدا میشه آخر عمری تو چرا به فکر شوهرت باشی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
به شوهرت کار ندارم ولی بنده خدا باباهه چیز بدی نگفته بهتفقط خواسته نشون بده که شوهرش رو از تو جدا می ...

نه دیگه.زیر پیامش نوشته در جریان باش.خب من بدون شوهرم نمی‌رم یعنی منم بیرون کرده

حق نداشتهاگه پدرت پشت تو هست بگو شوهرت همین الان بشونه سرجاشننه اش به فکر پسرش نیست داره جدا میشه آخ ...

میدونی تا الان ساکت بودم و هیچی به چیج کس نگفتم یکم برام سخته.بعد این لج نکنه.جور دیگه ای نمیتونم بترسونمش؟

میدونی تا الان ساکت بودم و هیچی به چیج کس نگفتم یکم برام سخته.بعد این لج نکنه.جور دیگه ای نمیتونم بت ...

هر دعوا رو نگو

اما کتک زده تا این حد بی احترامی کرده بگو

گذشت نکن

به درک ک شرایطش خوب نیست

یعنی ننه اش طلاق میگیره تو باید کتک بخوری یعنی باباش. مرد تو باید کتک بخوری

بزار شوهرت بفهمه تحت هر شرایطی باید احترام زنش نگه دار

واقعا چرا باید از تو بترسه ؟؟؟

مقصر تو بودی 

ولی اونم بیش از حد رفته جلو 

عوض اینکه تو این موقعیت سخت کنارش باشی روبه روشی 

این موقعیت برا یک نفر خیلی سخته 

اگه بخوای بیشتر درکش کنی خودتو تو موقعیت شوهرت قرار بده 

مقصر تو بودی 

اونم ازت نمیترسه مثلا چه دلیلی داره بترسه 

به درک که دارن جدا میشن 

شوهرت خیلی به درکه یعنی چی صمیمی باش 

بگو منم زور کنم که تو حتما باید با اعضای خونوادم رفیق فاب بشی خوشت میاد 

😒😒😒 

دختر ناز مامان💖🍼

هر دعوا رو نگواما کتک زده تا این حد بی احترامی کرده بگوگذشت نکنبه درک ک شرایطش خوب نیستیعنی ننه اش ط ...

عزیزم ترس از من نه از اینکه تو هر شرایطی دست بلند نکنه.بعدش من 5ماهه زندگیم به گوه کشیده شده یه کلمه حرف نزدم کنارش بودم منم یه حدی داره صبرم هر روز یکی زنگ بزنه شوهرت یه خبر بده بهم بریزه همه چیو چه حسی داری

عزیزم ترس از من نه از اینکه تو هر شرایطی دست بلند نکنه.بعدش من 5ماهه زندگیم به گوه کشیده شده یه کلمه ...

منم همین میگم به پدرت بگو جدی برخورد کنه ک دیگه تا آخر عمر هرچی هم شد نزنه

داد بزنه فوقش چهارتا لیوان پرت کنه

اما تو رو نزنه