2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من

من دوتا گربه دارم بزرگه شیش ماهه اون یکی یک ماهشه کوچیکه خیلی زورگوعه غذای بزرگع رو میخوره جای خابشو ازش گرفته، حالا مشکلم فقط غذاشونه تو اتاق جدا غذا میدم ک حق بزرگه رو نخوره ولی دلم میخاد باهم کنار بیان جای غذاشون مشخص باشه، بنظرتون شدنیه؟

من دوتا گربه دارم بزرگه شیش ماهه اون یکی یک ماهشه کوچیکه خیلی زورگوعه غذای بزرگع رو میخوره جای خابشو ...

گاهی اوقات نیاز به زمان دارند تا با هم کنار بیان. ولی جنسیت و شخصیتشون هم مهم هست. مثلا دو تا گربه نر معمولا با هم کنار نمیان، مگر اینکه برادر و هم سن باشند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من دوتا گربه دارم بزرگه شیش ماهه اون یکی یک ماهشه کوچیکه خیلی زورگوعه غذای بزرگع رو میخوره جای خابشو ...

بله اگه تازه اومده و هنوز با هم کنار نیومدن طبیعیه نیاز به زمان دارن و اینکه با هردوشون به یه اندازه بازی و محبت کن خودت میدونی که خیلی حساسن

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
گاهی اوقات نیاز به زمان دارند تا با هم کنار بیان. ولی جنسیت و شخصیتشون هم مهم هست. مثلا دو تا گربه ن ...

بزرگه دختره کوچیکه پسر، البته سنش بیشتره چل روزه ایناست ولی بی نهایت قلدره بزرگه هم خیلی خیلی مظلوم و بی دست چ پاست من باید بالا سرش باشم ک کوچیکه لقمه رو از دهنش نکشه بیرون، دیشب مرغ تو دهن بزرگه رو کشید بیرون خورد اون طفلی ام دفاعی نمیکنه نمیتونه حقشو بگیره، وقتی میخاد بخابه اینقد میره رو سر و کلش ک الان کلا بچم رفته رو‌یخچال زندگی میکنه

بله اگه تازه اومده و هنوز با هم کنار نیومدن طبیعیه نیاز به زمان دارن و اینکه با هردوشون به یه اندازه ...

خیلی حواسم هست از لحاظ بازیی و محبت ی دونه بوس کنم اون یکی رو هم بوس میکنم ولی بزرگه اینقد مظلوم و بی دست و پاست اصلا نمیتونه از حقش دقاع کنه میاد غذا رو از دهنش میکشه بیرون ولی هیچ مقاومتی نمیکنه سریع بغض میکنه ، میبرمش اتاق کوچیکه رو اینقددددد جیغ میزنه 

بزرگه دختره کوچیکه پسر، البته سنش بیشتره چل روزه ایناست ولی بی نهایت قلدره بزرگه هم خیلی خیلی مظلوم ...

موقع غذا دادن جداشون کنید. دو تا محل مختلف

گربه های نر قلدر تر هستند. معمولا بعد از اینکه عقیم شدند، شخصیتشون خیلی ملایم تر میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
موقع غذا دادن جداشون کنید. دو تا محل مختلفگربه های نر قلدر تر هستند. معمولا بعد از اینکه عقیم شدند، ...

تنها راهش اینه بذارمش اتاق درو قفل کنم چون هرجا باشه خودشو میرسونه بعد تو اتاق اینقد جیغ میزنه دلم کباب میشه براش باز میرم میارمش بیرون 

دلم میخاد عادت کنن ب این موضوع نمیشه تا همیشه بذارمشون اتاق ک🥹الان خونمون شده مث جنگل واس غذا میجنگن