2777
2789

قربونتون برم یه فاتحه و صلوات بدید😭

خدا عزیزان از دست رفته شما رو بیامرزه 😢😢

انشالله جات بهشت باشه نی نی جان 😳😳

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

برای بچه کوچیک فاتحه که نمیفرستن اون نی نی پاک و بدون گناهه فقط باید گف خدابرای پدرومادرش جبران کنه یه بچه دیگه بده

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم چی شده نی نی تون

مال من نیست فامیلمون بچش فوت شده چند ماهه بود طفلک😢

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
نی نی ها احتیاج ب فاتحه ندارن جاشون تو بهشته خدا صبر بدهولی خوندم

قربونتون 

قطعا بهشتین 

برای بچه کوچیک فاتحه که نمیفرستن اون نی نی پاک و بدون گناهه فقط باید گف خدابرای پدرومادرش جبران کنه ...

بله بله 

انشالله بچه سالم بیاد اینبار خدا صبرشون بده😢

فرستادم اما اون کوچولو نیاز به فاتحه نداره جاش تو بهشته

خدا صبر به خانواده اش بده

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿