2777
2789
عنوان

لطفا بیاید 🥲♥️

59 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من کلاس 12 هستم دوستان واقعا دارم دیونه میشم خیلیم گریه کردم چون خونوادم هیچ وقت هیچ کدام از هزینه های زندگی منو پرداخت نمیکنن و هیچ چیزی برام نمیخرن حتی یک دست لباس هم ندارم واقعا خسته شدم بنظرتون چیکار کنم حتی اگر امسالم برم مدرسه هیچی برام نخریدن همشون برا مردمن ک بهم دادن پولم دارن ولی برای من هیچی نمیخرن برای خودشون میخرن ولی برای من نه واقعا خسته شدم بنظرتون چیکار کنم ی چیزی بگید 💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوازدهم چیزی نخریدم هرچی برای یازدهم بود استفاده کردم همه چی داشتم دیگه نیاز نبود 

الان برای دانشگاه هم چیزی نخریدم چون همچنان وسیله دارم 

خیلیا نمیخرن 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

سلام عزیزم این یکسال هم تحمل کن تا کنکور بدی و از این خونه بری خوابگاه مستقل شی، اون موقع خودت هم برو سر کار فروشندگی پاره وقت یا کارهای ساده تا به تدریج با افزایش مهارت هات بتونی شغل های تخصصی تر و درآمد بهتر پیدا کنی.

از طرفی با خانواده صحبت کن که چرا اینکار رو میکنند و بگو من نیازهایی دارم.

خودت برو سرکار. الان بچه 9 امیم میره سرکار شما که بزرگین واس خودتون

ابجی بهشون بگم میخوام برم سرکار ک منو میکشن میگن دختری ک بره سرکار هرزس😐😐😐💔

اها موفق باشید چه دانشگاهی هستید؟

دانشگاه مفید

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙