2777
2789

الان تو یه جمعی خارج از خونه هستم و قشنگ دارم کنترل اعصابمو از دست میدم

یعنی اینجوری که گیر میدن اینو بخور اونو بخور من میخوام بزنم زیر گریه چونمم با صورت نامحسوس داره میلرزه خونه هم کوچیکه جا ندارم برم قایم شم

سرمو کردم تو گوشی به حساب دارم کارای مهممو انجام میدم روانی دارم میشمممم کاش یه قرصی چیزی بود اعصابمو آروم‌کنه

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

بگو ک پریودی و حالت بده .‌ ب خانومای اون جمع بگی میفهمنت 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ک پریودی و حالت بده .‌ ب خانومای اون جمع بگی میفهمنت

با همه شون رودروایسی دارم کلا یه شهر دیگه ام هستم اینجوری نیست بگم حالم خوب نیست میخوام برم‌خونه

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

برو سرویس بهداشتی یه آب به صورتت بزن تا جلوی گریه کردنت رو بگیری

کردم ولی بی فایده است

تا یه دل سیر گریه نکنم و تخلیه احساسات نکنم آروم‌نمیشم‌اینجور مواقع که متاسفانه شرایطش نیست

منم عصبی میسم چ پرخاشگر جوری ک مدام ب شوهرم میگفتم باید جدا شیم بعدش ک تموم میشد مجبور بودم معذرت خواهی کنم ولی هر بار یه پرانول ده یا ۲۰ میخوردم بهتر میشدم آروم میشدم

من معمولا سعی میکنم تو این جور مواقع تو جمع نرم چون اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم تو اتاقم میمونم یه ...

کاش شرایطش بودددد

با همه شون رودروایسی دارم کلا یه شهر دیگه ام هستم اینجوری نیست بگم حالم خوب نیست میخوام برم‌خونه

خب پس ناچاری صبوری کنی یا قرص ارامبخش بخوری یا دمنوش بابونه یا گل گاوزبوت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم عصبی میسم چ پرخاشگر جوری ک مدام ب شوهرم میگفتم باید جدا شیم بعدش ک تموم میشد مجبور بودم معذرت خو ...

خداروشکر که تنها نیستم

الان بخوام به خانومای جمع بگم‌مسلما مسخره میکنن چون باور ندارن که مثلا اینجوری شم میشه

خداروشکر که تنها نیستمالان بخوام به خانومای جمع بگم‌مسلما مسخره میکنن چون باور ندارن که مثلا اینجوری ...

نه منم هستم تازه یه وقتایی انقدر گریه میکنم بعضی وقتا یه عالمه قرص میخورم برای خودکشی بعضی وقتا بی صدا زیر پتو فقط دراز میکشم یبار انقدر با شوهرم بحث کردم جیغ و داد میزدم و گریه میکردم تا زمانی ک خالی نشم گریه نکنم آروم نمیشم و همش دادو بیداد میکنم در اتاقو محکم می کوبم میخوام کنترل کنم با خودم عهد میبندم ولی بخدا هیچکدوم دست خودم نیست این سری مامانمو بد دلخور کردم بی احترامی کردم ولی اون لحظه من نفهمیدم چکار کردم چرا اینکارو کردم نمیتونم کنترل کنم

منم نزدیک پریودم حس میکنم بدبخت ترین زن دنیام به درد نخورترین مرد دنیا شوهرمه و بچه هام شیطون و بد قلق ترین بچه های دنیان و همش گریه میکنم عصبی ام دنبال بهونه برای دعوا با شوهرم و بچه هام و گاهی هم با مامانم تند حرف میزنم یا بی حوصله 

واقعا دست خودم نیست بعد که پریودم تموم میشه تازه انگار عقل میاد سرم 

تنها علت درد پریودی و حال بد و اعصاب داغون 

وضعیت روحی و جسمی توئه

اگر تو توی یه جو بد و اضطرب دهنده و استرس دهند باشی پریودی وحشتناک و درد آوری داری واقعا انگار تیر خوردی 

اما اگر توی محل کار خونه یا هرجای دیگ یه جو آرومی باشه بدون استرس و اضطراب باشی پریودی آرومی داری 

اینو تجربه کردم ک میگم واقعا پریودی به حال قبلت و محیط خیلی تاثیر داره 

مثلا وقت هایی ک توی خونه همش دعوا بود(خداروشکر الان نیست)همش جیغ و داد و فریاد و استرس مدرسه و درس و اینا یک پریودی های وحشت ناکی داشتم حتی فکر کردن به اون دردش حالم بد میکنه در حدی بود ک به هق هق گریه میفتادم شبا از درد 

اما الان دوساله قبل پریودی حالم خوبه دروان پریود حالم خوبه بعدش حالم خوبه 

چرا؟چون محیط اطرافم در آرامش غوطه‌وره..