2777
2789

من میخوام یه حراجی و تخفیف بزارم داخل پیجم ولی نمی دونم چجور متنی بنویسم که تعداد فروش محصولم رو بالا ببره، به نظر شما چطوری میتونم یه متن حراجی خوب بنویسم؟

واقعی باشه و الکی قیمتو بالانبرده باشن بعد ۹۰٪ تخفیف بزنن تازه بشه قیمت خودش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

محدوده ی قیمتی اجناستون رو مشخص کنید و بگید تا فلان تاریخ حراجی داریم.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بگی ما روی هر محصول 20 درصد تخفیف گذاشتیم ولی مثلا اگه شما بیاید دو تا محصول بردارید تخفیفتون میشه 30 درصد و این تخفیف میتونه مثلا تا 50 درصد ادامه داشته باشه. 

یا اینکه به اضای هر مشتری که معرفی کنید و بیاد همون روز خرید کنه بهتون 20 درصد تخفیف بیشتر میدیم. 

یا مثلا 200 تومن خرید 20 درصد تخفیف 300 تومن 30 درصد تخفیف 400 تومن 40 درصد تخفیف  و 500 تا 700ت 50 درصد تخفیف و 700 تا یک ملیون 60 درصد تخفقف

....💖!

به نظر من، یه متن حراجی خوب باید جذاب و مختصر باشه و تخفیف، زمانش محدود باشه.متن‌هایی که فوریت رو به خوبی منتقل کنند، معمولاً تاثیر بیشتری دارن.مثلا 20% تخفیف فقط تا پایان امروز. برای دیدن نمونه‌های مختلف و ایده‌های بیشتر درباره متن‌های حراجی، می‌تونید به اقیانوس آبی جعه کنید. امیدوارم کمکتون کنه