2777
2789

من میخوام یه حراجی و تخفیف بزارم داخل پیجم ولی نمی دونم چجور متنی بنویسم که تعداد فروش محصولم رو بالا ببره، به نظر شما چطوری میتونم یه متن حراجی خوب بنویسم؟

واقعی باشه و الکی قیمتو بالانبرده باشن بعد ۹۰٪ تخفیف بزنن تازه بشه قیمت خودش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

محدوده ی قیمتی اجناستون رو مشخص کنید و بگید تا فلان تاریخ حراجی داریم.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی بگی ما روی هر محصول 20 درصد تخفیف گذاشتیم ولی مثلا اگه شما بیاید دو تا محصول بردارید تخفیفتون میشه 30 درصد و این تخفیف میتونه مثلا تا 50 درصد ادامه داشته باشه. 

یا اینکه به اضای هر مشتری که معرفی کنید و بیاد همون روز خرید کنه بهتون 20 درصد تخفیف بیشتر میدیم. 

یا مثلا 200 تومن خرید 20 درصد تخفیف 300 تومن 30 درصد تخفیف 400 تومن 40 درصد تخفیف  و 500 تا 700ت 50 درصد تخفیف و 700 تا یک ملیون 60 درصد تخفقف

....💖!

به نظر من، یه متن حراجی خوب باید جذاب و مختصر باشه و تخفیف، زمانش محدود باشه.متن‌هایی که فوریت رو به خوبی منتقل کنند، معمولاً تاثیر بیشتری دارن.مثلا 20% تخفیف فقط تا پایان امروز. برای دیدن نمونه‌های مختلف و ایده‌های بیشتر درباره متن‌های حراجی، می‌تونید به اقیانوس آبی جعه کنید. امیدوارم کمکتون کنه