2777
2789
عنوان

خواهر شوهر وزه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست

عزیزم من که تو عقد و نامزدی اجازه هیچ دخالتی نمی‌دادم الان اگه حرف بزنن شوهر من دیگه اصلا من نمی‌بینه وای به تو که از الان دارن بهت امر و نهی میکنم برای خودت ارزش قائل شو 

بگو راهم می‌خوام جداکنم اومدیم و شرایط جوری شد تو نتونسی بری سر کار اینا میخورنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من که تو عقد و نامزدی اجازه هیچ دخالتی نمی‌دادم الان اگه حرف بزنن شوهر من دیگه اصلا من نمی‌بین ...

به پسر بگم در یه صورت بات ادامه میدم که دخالت ها خواهرت و قطع کنی؟

به پسر بگم در یه صورت بات ادامه میدم که دخالت ها خواهرت و قطع کنی؟

نه اول بگو که من دیگه نمیتونم تو برو بگو خواهرت برات زن پیدا کنه اگه دیدی موند و ازت خواست ببخشی بهش بگو و براش شرط بذار اگر هم دیدی از خدا خواست دیگه بهتر برای خودت

نه اول بگو که من دیگه نمیتونم تو برو بگو خواهرت برات زن پیدا کنه اگه دیدی موند و ازت خواست ببخشی بهش ...

گفتم پریشب که بش گفتم اینجور گفته گف غلط کرده تو توجه نکن بعد امروز اصن از وقتی خواهرش و دیده سگ شده باز بش میگم ببینم چی میگه

الان یه چیز دیگه هم مهمه و اون اینه که آیا تو سالم هستی و یا اینکه با هم رابطه داشتین و کار از کار گذشته. بنظر من مردی که به حرف خواهر و مادرش در رابطه با همسرش و زندگی خصوصیش گوش کنه به درد نمیخوره و هیچوقت خواهر و مادرش رو بخاطر زنش ول نمیکنه. باهاش صحبت کن و حرفت رو رک بهش بگو

ولی ی چیز خواهرانه  بهت بگم اگه الان برای خودت ارزش قایل نشی پسفردا خودتم دیگه نمیتونی خودت قبول کنی چون اعتماد به نفست میارن پایین 

نذار برات از الان تصمیم بگیرن 

خواهر شوهر من خواستگار داشت خیلی هم شرایطش خوب بود گفت زن من باید مثل خودم کارمند باشه اونم گفت نمی‌خوام درصورتی که خواستگاری مهندس بود گفتیم بابا تو که میخوای کارمند بشی گفت نه این پسفردا میخواد برای پول من نقشه بکشه جواب رد داد 

الان ازدواج کرده کارمند هم هست ولی اونجا به اون یارو رو نداد

ولی ی چیز خواهرانه بهت بگم اگه الان برای خودت ارزش قایل نشی پسفردا خودتم دیگه نمیتونی خودت قبول کنی ...

بخدا کار درستی کرد امروز احتمالا ببینمشون بنظرت باشون حرف بزنم یا نه یا سر سنگین باشم